Gyerekkel tényleg csak unalmas lehet az ember?? Hogy legyek
kicsit jobb fej?
Figyelt kérdés
Hónapoig alig szólt hozzám bárki is, hiába próbálkoztam jófej lenni (de azêrt nem görcsösen). Elkönyvelték, hogy én egy unalmas anyuka vagyok csak. Pedig egy szót se szóltam a gyerekemről, ha êpp nem kérdezett rá valaki nagyritkán, tehát nem 0-24 ő a téma.
Néha rágyújtok, így szünetekben elkezdtem kijárni a dohányzóba. Többen hatalmas szemekkel meredtek rám, hogy pont én dohányzom??? Majd amikor szóbakerült, hogy ki mit csinált hêtvégén én mondtam, hogy lepasszoltam a gyereket és elmentünk sörözni pár haverral. Valaki el sem hitte.
Ami lemaradt, hogy amióta kijárok dohányozni, azóta többen nêv szerint köszönnek műszakkezdéskor, azelőtt még a nevemet sem tudta az sem, aki mellettem dolgozott.
júl. 24. 22:12
2/13 anonim válasza:
Én a helyedben nem gorcsolnek rá ennyire. Hát gondoljanak, amit akarnak. A barátságok meg majd kialakulnak úgy is. Szeressenek azért, aki vagy, ne azért akit mutatsz. Legyél laza.
júl. 24. 22:22
3/13 A kérdező kommentje:
#2 Köszönöm a tanácsot. Mindig is laza ember voltam, de amióta gyerekem van úgy néznek rám, mint egy tipikus befásult anyára, akinek a gyereken kívül nem létezik más. Pedig nem így van.
júl. 24. 22:25
4/13 anonim válasza:
En se baratkozok olyannal akinek gyereke van. Mas eletstilust kepvisel,en hallani se akarok rola. Meg az is odegesit,ha a gyereket megemliti.
júl. 24. 22:29
5/13 anonim válasza:
Nekik nincs gyerekük, mármint a munkatársadéknak? Biztos vagyok benne hogy nem vagy befásult, csak sokáig otthon voltál a kisgyerekeddel és elfelejtettél milyen a BUNKÓ felnőttekkel való kommunikálás. Eskü rettegek visszamenni dolgozni. Nem szeretem az embereket. Am meg attól hogy nem vagy minden lében kanál, attól meg nem vagy befásult. Mondanám hogy szard le mit gondolhatnak, de én magam is azon tipikus emberek közé tartozom , akit érdekel ki mit gondol rólam :( De légy laza, add önmagad, ha meg így sem akarnak feléd nyitni, ebédidőben írj privátban.
29N
júl. 24. 22:31
6/13 A kérdező kommentje:
#4 pont ezaz, hogy sokan azt sem tudták, hogy egyáltalán van gyerekem, mivel engem is idegesít, ha más a gyerekêről dumál naphosszat.
júl. 24. 22:32
7/13 anonim válasza:
Most nem azért, de ha valakinek attól leszel "jobb fej", hogy nincs gyereked, azzal nem is érdemes szóba állni...!
júl. 24. 22:34
8/13 anonim válasza:
Szünetekben régebben mit csináltál? Munka közben nyilván annyira nem kerülnek közelebb az emberek, mivel a munkával vannak elfoglalva. Szünetekben lehet ismerkedni, beszélgetni. Gondolom a cigizés kezdett el összekötni a többiekkel, mert van közös pont. Így már nem tartanak annyira kívülállónak.
júl. 24. 23:23
9/13 A kérdező kommentje:
#8 Rêszmunkaidős vagyok, így csak adható 5-10 perc szünetem van, sokszor ki se mentem csak mosdóba. Nálunk laza a hangulat, munka közben is van idő beszélgetni (noha nem minden nap).
júl. 24. 23:26
10/13 anonim válasza:
Akkor beszélgetésnél róluk próbálj kérdezni, mit szeretnek csinálni stb. Beszéltesd őket, de figyelmesen hallgasd végig, amit mondanak. Panaszkodni is sokan szeretnek. Ha meghallgatod már az is jó. Vagy kérde meg őket valami apró szívességre őket, de viszonozd is. Hogy lássák megbízható vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!