Miért vagyok képtelen megszokni, elfogadni a délutános műszakot? Gyomorgörcsöm van tőle mindig amikor délutános hét jön. Pedig már egy éve két műszakban dolgozok
Figyelt kérdés
Csak valahogy totál beteg dolognak érzem hogy este 10ig dolgozni kell, amikor más, akiknek kicsit értelmesebb munkája van, már rég otthon van nyugalomban vagy alszik is. Hogyan fogadjam el?júl. 21. 09:12
11/14 anonim válasza:
Ha kora délután érsz haza, az azt jelenti, hogy kora reggel mentél dolgozni és még korábban keltél. Tehát hazaérsz és meg vagy halva ugyanúgy a koránkelés miatt. Nem vagy sokkal előrébb.
Dolgoztam úgy egy rövidebb ideig, hogy 7-15, hazaértem és szó szerint nem bírtam nyitva tartani a szemem. De hát értelemszerűen kinek mi amúgy.
12/14 anonim válasza:
11# pedig de több energiád van ha háromra hazaérsz , mintha egész napod elmegy munkával vagy a készülődéssel...
13/14 anonim válasza:
NEKED van több energiád, mert te korán kelő vagy.
Másnak meg az egész napját tönkreteszi, délután aludnia kell, aztán éjjel nem tud aludni.
14/14 anonim válasza:
három hét alatt hozzászoknál hidd el. eleinte mindenkinek sz@r a koránkelés. ÉN is így voltam ,d e hozzá lehet szokni és jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!