Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért vagyok képtelen megszokn...

Miért vagyok képtelen megszokni, elfogadni a délutános műszakot? Gyomorgörcsöm van tőle mindig amikor délutános hét jön. Pedig már egy éve két műszakban dolgozok

Figyelt kérdés
Csak valahogy totál beteg dolognak érzem hogy este 10ig dolgozni kell, amikor más, akiknek kicsit értelmesebb munkája van, már rég otthon van nyugalomban vagy alszik is. Hogyan fogadjam el?
júl. 21. 09:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudod elfogadni, keress más munkahelyet, ahol nincs délutános müszak
júl. 21. 09:21
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
Én nem értem a kérdést. Ami nekem nem tetszik, azon változtatok. Ennyire egyszerű. Te bonyolítod.
júl. 21. 10:05
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Próbáltál már beszélni velük, hogy fix délelöttösbe tegyenek?

Vagy kollégával, aki utál korán kelni?

júl. 21. 11:02
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős érzés. Dolgoztam egy gyárban több, mint két évig két műszakban (egyik héten 6:00-14:00, másikon 14:00-22:00). A délutános héten én is mindig melankólikusan depressziós hangulatban voltam. Ráadásul még a kollégák sem voltak jók, rendszeresen konfliktusom volt velük. Szerintem is a váltás a legjobb, ne kövesd el azt a hülyeséget, mint én, hogy több, mint két évig ott maradtam, amíg leépítés miatt el nem küldtek! Pszichésen eléggé leamortizált.
júl. 21. 11:57
 5/14 anonim ***** válasza:
67%
1-2-3: Többműszakos munkahelyeken a délutános, illetve éjszakás műszakokra a fizetésben jár az úgynevezett műszakpótlék. Lehet, hogy erre rá van szorulva a kérdező, mert olyan a végzettsége, hogy állandó délelőttös munkából nem tud olyat találni, amivel megfelelően keres. Ezt nem tudhatjuk.
júl. 21. 12:10
 6/14 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem az egészség fontosabb. Ha már nem tud dolgozni, akkor meghal.
júl. 21. 12:14
 7/14 anonim ***** válasza:
84%
Nekem a reggelestől lenne gyomorgörcsöm, mert utálok és képtelen vagyok korán felkelni. Éjfél-1 fele elalszok, 9-10fele kelek, délre megyek dolgozni, hawaii, dizsi, napfény :D
júl. 21. 15:15
 8/14 anonim ***** válasza:
50%
7: Csak este hazaérkezve nem tudsz olyan sokáig fennmaradni, és elfoglalni magadat, mintha kora délután érnél haza. Nálam legalábbis így van.
júl. 21. 15:20
 9/14 anonim ***** válasza:
78%
Most miért kellett így lepontozni a 8-asomat? Leírtam, hogy én hogy látom.
júl. 21. 19:05
 10/14 anonim ***** válasza:
55%
Sajnos ide komolyan terhelt emberek is járnak. Lepontozzák még a himnuszt is.
júl. 21. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!