Szerintetek azon fog ügyködi majd, hogy megkeserítse az életem a melóban?
Figyelt kérdés
Ma voltam interjún, és az a csávó interjúztatott, akinek tizenakárhány éve egyszer csókolóztam az akkori barátnőjével. Kb 20 éve ismerjük egymást, de soha nem voltunk haverok, azt viszont mindketten pontosan tudjuk egymásről, hogy jó szakemberek vagyunk. Az interjún kezdte a szokásos béna sablon kérdéseket, mire azt válaszoltam, hogy ne szopassál már, pontosan tudod, hogy ki vagyok. Eztután elég hosszan (kb 5 másodpercig) némán farkasszemet nézett velem, majd csak annyit mondott, hogy holnap reggel 7re. Ekkor mondtam, hogy csak hétfőn tudnék kezdeni, majd ellentmondást nem tűrő hangnemben azt válaszolta, hogy holnap vagy semmikor. Fontos lenne ez a meló, úgyhogy kénytelen voltam elfogadni a holnapi kezdést, de mivel ő lesz a felettesem, attól tartok, hogy csak szivatni akar majd.júl. 17. 23:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!