Mesélnél egy olyan munkahelyedről, ahol megkeserítette a főnököd a stresszel az egészet? Milyen munkaterület volt, és meddig maradtál?
Én az utóbbi időben csak ilyenekkel találkoztam, amióta váltottam egy hosszabb távúról..
Most is új helyen vagyok, és nyomás alatt, a főnök pár naponta stresszel.
A pénz mondjuk normális legalább, meddig lehet elviselni stresszben egy helyen?
2 év, az igen. Nem tudom, hogy lehet ilyen sokáig bírni, hozzá lehet-e szokni..
De muszáj megpróbálnom nekem is, ugrálni sem akarok egyikről a másikba, mert most úgy nézne ki, ha ezt is itt hagynám. :/ Csak ezek az 1-3 naponta jövő feszkók és stresszelések... már szorongok tőle. Ez legalább pénzben jobb, mint az előző, ezért szeretném kihúzni egy ideig még. 1-másfél évig jó lenne, de nem tudom, hogy fogom-e bírni.
"Ma már azért nem vagyok hajlandó váltani, mert már én érzem magam rosszul, ha túl sok munkahely kerül a önéletrajzomba"
Igen, most valahogy én is így érzem, de persze csak amíg bírom, addig tudom elviselni ezt..
Nem akarom elhinni, hogy ez a jellemző manapság... :(
Az első rendes munkahelyemen hosszabb ideig voltam, de váltanom kellett, pedig oda szerettem bejárni, jó légkör volt, a főnökömet is szerettem. Azóta csak ezek vannak.
Nekem olyanhoz volt szerencsém, aki extrém magasra tette a lécet, sosem közölt hozzá információt és mindig csak arról volt hajlandó beszélni, hogy mennyi a teljesítmény számokban. Az nem érdekelte hogy nincs két egyforma feladat, csak az hogy a számok mit mutatnak. Az sem érdekelte, hogy közben egy csomó időm pont azért ment el, mert a hiányzó információk után kutakodtam, amiket ő nyilván el tudott volna mondani, de nem tette. És utána úgy tett mint aki nem érti miért csökken a teljesítményem.
Aztán elmondtam neki. Egy darabig jobb lett a helyzet és aztán az egész kezdődött elölről.
Egy év után mondtam fel.
bő másfél hónapja bírom!
Folyamat megy az orál a cégnél ,egy percre nem hagyják békén az embert ,mint ha valami óvodások lennénk és folyton a kezünket kellene fogni! (pl: munka után felhív a főnök ,hogy merre járok ,mit csinálok éppen...)
A jövőhéten búcsút és középső ujjat intek a cégnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!