Amikor távoztál egy munkahelyedről, volt olyan, hogy kiléptető beszélgetés?
Figyelt kérdés
Felmondáskor vagy kirúgáskor volt már ilyenben részed? Exit interjúnak is hívják.2016. júl. 8. 13:17
1/12 A kérdező kommentje:
Miket kérdeztek tőled és te miket kérdeztél?
2016. júl. 8. 13:19
2/12 anonim válasza:
Nem. Olyan már volt, hogy azt akarták maradjak, és erre próbáltak rávenni. Ám olyan, hogy kiléptető beszélgetés, ilyenről nem is hallottam még.
3/12 anonim válasza:
Egy ilyen beszélgetésem volt. Főleg egymás édesanyját emlegettük,különféle kontextusokban.
5/12 anonim válasza:
Nem, de nem is vennék részt ilyenben.
6/12 anonim válasza:
elkezdték szépíteni a történteket, meg nyavajogtak én meg egy híres mondattal válaszoltam aztán eljöttem
7/12 anonim válasza:
Felesleges . Volt mikor konkrét időpontot adtam meg a kilépésemre , volt mikor távoztam spontán . Felesleges , egy vállalkozónak elmondtam nem vonz ez a szektor és sok mindent be kellene pótolni utólag ami nem megy a feszített tempóban , mély vízbe tettek képzés nélkül . Megköszönte a nyíltságot , pedig sunyi hízelgő típus benyomását keltte . Aztán azt hallottam vissza mástól hogy kamuztam mellédumáltam és lebuktam hogy nem értek semmihez erre kénytelen volt kivágni . Mégis csak egy sunyi alak ahogy lejött róla .
8/12 anonim válasza:
volt. Elküldtem a díszes társaságot a jó ***a anyába. Felszabadult érzést éreztem ezen tettem után! Bár mindig is volt rá okom!
9/12 anonim válasza:
Igen, voltam, multiknál szokás inkább ilyet, ha felmondasz, akkor van egy kis kérdőív, amit végigmentek egy HR-essel. Sablon kérdések vannak benne, és az, hogy miért mész el a cégtől. Gondolom, statisztika lesz ebből is, és a végén még valami intézkedést is hozhatnak, ha azt látják, hogy egy-két ok miatt sokan mennek.
10/12 anonim válasza:
Detto, volt szóbeli kérdés ,meg kérdőív, miért lépek ki ,mi a véleményem a főnökségről a fizetésről stb (csúnya szavakat kicsillagoztam :) mit kellene máshogy stb. Abszolút semmi értelme nincs a dolognak, csak a háeres pitsa úgy tesz mintha csinálna épp valamit.Hetente felmondtak vagy 20-an szóval...semmi foganatja ,értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!