Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Emiatt jogosan érzem magam...

Emiatt jogosan érzem magam hülyének?

Figyelt kérdés
Volt egy pozíció, ami minden téren megfelelt az elvárásaimnak és a kiírtak alapján én is alkalmas lettem volna. Három interjúm volt a pozícióra- mind angolul -, és az utolsó körre, ami egy elbeszélgetés lett volna a HR-rel és ajánlattétel, azelőtt kiestem. Tudom, hogy az álláskeresés egy nagy lutri és megannyi tényező befolyásolja, hogy végül kit választanak, de annyira rosszul esik, hogy nem vettek fel. Hülyének érzem magam emiatt és szégyellem és valahol igazságtalannak is. Elment az önbizalmam.

júl. 15. 20:05
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
Szólj hozzá, ez gyakori.
júl. 15. 20:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne viccelj már, kérdező. Egy embert kerestek, volt egy csomó jelentkező, te pedig eljutottál a legutolsó körig. Nem gondolod, hogy ezen a szinten már kiesni is emelt fővel kellene? ;)
júl. 15. 20:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne érezd magad hülyének, benne voltál az alkalmasak között, itt már az egyéni preferenciák döntenek, azt pedig te nem irányíthatod.
júl. 15. 20:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy vagy emiatt hülye!

Valószínűleg kiderült, hogy Józsika ismeri a főnök kutyájának a kölykének az unokatesóját, vagy hirtelen egy a tűzhöz közel ülő ember ismerősének kellett a meló.

júl. 15. 21:07
 5/7 A kérdező kommentje:
Kedvesek vagytok!
júl. 15. 23:11
 6/7 anonim ***** válasza:
24%
Életemben nem volt még olyan munkahelyemen amiért köröket kénr futni meg visszamenni még 2 szer is interjúk után "bohóckodni".
júl. 16. 09:38
 7/7 anonim ***** válasza:
83%
Sajnos sok sok helyre kell beadni, hogy egy helyre végre felvegyenek.
júl. 16. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!