Kötekedő kioktatò női főnököt hogy kezeljem? Egykorú. Okoskodò. Minden munkàt elvesz előlem. Kritizàl ès hülyènek àllìt be.
Figyelt kérdés
2023. júl. 22. 00:58
5/11 anonim válasza:
Attól még hogy felettes megbeszélheted vele diszkréten hogy zavar a viselkedése és jogod van emberi körülmények között emberi bánásmódban lenni, hatékonyabb úgy a munkád stb
6/11 anonim válasza:
ja, zavar, hogy egy nő többre vitte, mint te
7/11 anonim válasza:
Talpraesettebbnek kellene lenned. Mi nem tudunk segíteni azon, hogy egy határ szerencsétlenség vagy.
8/11 anonim válasza:
Én sajnos egy szintén beosztott kolléganőmet nem tudtam meggyőzni arról, hogy helytelenül viszonyul hozzám.
Hamar fel kellett mondanom, mert a főnökséget nem tudtam rávezetni arra, hogy ilyen légkörben lehetetlen normálisan teljesítenem.
Semmilyen eszközöm nem volt ahhoz, hogy megtörjem az ellenségességet.
9/11 anonim válasza:
Ha nő vagy, hívd ki egy kick-box meccsre. Ha pasi, akkor légy a lábtartója.
10/11 anonim válasza:
Mérgező főnöktől csak menekülni lehet. Ismerek olyat, aki szembeszállt, és nyert végül, a főnököt kirúgták, de ráment az illető egészsége. Szerintem nem éri meg. Majd a kilépő interjún jelezd. Vagy ha nagyon bátor vagy, akkor a főnököd főnöke felé jelezd most. De akkor még jobban ki fog készíteni a főnököd. Ezért szerintem előbb keress másik állast majd utolsó napodon jelezd a főnököd főnöke és a HR felé. Akár egy e-mailben, ha máshogy nem megy. Én nem mennék tönkre egy állásért csak azért mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!