Miért van olyan érzésem az álláshirdetéseket böngészve, hogy hülyének nézik az embereket és jó nekik a rossz is(finoman fogalmazva)?
#6 Mondjuk az érthető, hogy elvárnak egy ilyen helyen egy alap fokú elsősegély ismeretet, hogy ha ne adj Isten pont az orrod előtt esik össze valaki akkor legalább legyen némi fogalmad arról, hogy mit kell tenni, de az egészségügyi végzettség ehhez tényleg erős. Hacsak nem akarnak mást is csináltatni veled. Pl az éppen beosztott alkalmazott aki a vért veszi issza a kávéját és amíg ő megkávézik beküld tégedet vért venni.
Mert akkor megértem a végzettség elváràsát.
"jó nekik a rossz is"
Dolgozz sokat kevés pénzért, vagy dolgozz 2x annyit mint a másik, fele annyi fizuért, dolgozz 3 műszakban, dolgozz 2-3 ember helyett.
Nem bírod y generáció?! Bezzeg az én időmben.. (kinem sz.rja le az idődet) :)
Engem kiröhögtek mikor 300 ezer forintos nettó bért akartam. Aztán mikor elmagyaráztam nekik hogy januárban a napi kajám (reggeli/ebéd/vacsora) 5 ezer forintomban volt az mostanra 10 ezer forint akkor meg magyarázkodtak hogy mindenkinek milyen nehéz stb stb.
Nem elég hogy az időmet rabolták még ki is nevettek pedig igazán alsóhatár összeget mondtam.
Előző munkahelyemnél azért mondtam fel mert havi 170 ezret kaptam úgy laboratoriumi vezető voltam állami cégnél. Mikor beadtam a felmondásom próbáltak marasztalni hogy akkor megtoldják a fizumat havi 10k-val... miután meg elmentem a laboratóriumból senki se ment a helyemre és azóta is képtelenek felküldeni Budaprestre a mintákat hogy bevizsgálják XD sóher rohadékok te ledolgozod az életed fillérekből élsz ők meg a legújabb mercedessel fognak szaladgálni neked hála. Ez Magyarország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!