Miért van olyan érzésem az álláshirdetéseket böngészve, hogy hülyének nézik az embereket és jó nekik a rossz is(finoman fogalmazva)?
Nem a 10. vagyok!
Nem mindenki akar olcsó "szemetet" enni!
Vannak bio és vegán ételek is a világon, arról nem is beszélve hogy az egészséges étkezés mindig drágább!
13.vagyok
Ja és én is olcsó kajákat eszek mint az ország többsége!
A 10-es vagyok. Egy alap reggeli nekem: Pár db zsemle, egy kis vaj/májkrém és egy kis felvágott nem a legdrágább. Vagy pl 1 szelet pizza 1 kis kolaval stb mindig változo de próbálok nem sokat költeni. Nos nemtudom ti hol dolgoztok vagy hol éltek de nálunk 1db zsemle is 80ft-ba kerül. 1 szelet pizza meg 500Ft 1 kola 300Ft a felvágott kb 500-700Ft. A lényeg a lényeg reggelire nagyjábol elmegy 1-2 ezer forintom.
Ebédnél ha rendelek is valami kaját az minimum 3 ezer forint de általában főzni szoktam és könnyen beleszaladok 3-5 ezer forintba. Vacsora szintén. Nem azt mondom hogy mindennap 10 ezrem megy el kajára de nem fogok azért dolgozni hogy száraz kenyeren éljek csak azért hogy dolgozni tudjak járni és más meggazdagodjon rajtam.
Ja és ez csak az élelem. Akkor még nem beszéltünk villany,víz, internet,telefon számláról + fa vétel mert fűteni is kell.
Nettó 200-300 ezer forintos fizetésből ez esélytelen egyedül nekem. Ha valaki képes rá annak gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!