Mit tennétek ha a főnök kihasználja a hatalmát? Ti mit tennétek ilyenkor?
Figyelt kérdés
Már több mint 1 éve dolgozom egy cégnél ahol a főnököm az utolsó pár hónapban eléggé élvezi és kihasználja azt, hogy a felettesem. Többen vagyunk ugyan azon a poszton, de minden áron a legrosszabb munkát adja nekem és ha valami problémám van, akkor flegmán beszél velem és rám hadja a problémákat amiket neki kellene megoldania. Az egyik haveromhoz aki a cégnél dolgozik ugyanígy viselkedik, mintha kinézet volna minket kettőnket és szinte kihasználja a hatalmat és henceg vele. 19/F2022. okt. 15. 00:28
1/14 anonim válasza:
remélem, nem nyelvi lektorálás a feladat
2/14 anonim válasza:
Te 19 évesen honnan állapítod meg, mi a főnök dolga, és mi a tied? Az a dolgod, amit a főnök mond. Ha benn is így állsz hozzá a dolgokhoz, nem csoda, ha rád száll.
3/14 anonim válasza:
Neki is van főnöke vagy az övé a cég? Ez fontos kérdés.
4/14 anonim válasza:
Keresnék más munkahelyet. Időnként nem árt a váltás.
5/14 anonim válasza:
Egyszer flegmazna mar hagynam is ott a fszba 😅
6/14 A kérdező kommentje:
Felette már csaj a cég tulajdonosa van.
2022. okt. 17. 12:26
7/14 A kérdező kommentje:
Csak*
2022. okt. 17. 12:26
8/14 A kérdező kommentje:
16 órá dolgozás után írtam ki a kérdést, már teljesen mindegy volt nekem milyen formában írom ki a kérdést.
2022. okt. 17. 12:27
9/14 anonim válasza:
6: És a cégtulajjal nem tudsz kontaktolni?
10/14 A kérdező kommentje:
Néha bejön, viszont jóban van a főnökkel így nem tudom ezáltal változnae valami. De megpróbálok beszélni vele.
2022. okt. 18. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!