Miért hív cukorborsonak a főnök?
Figyelt kérdés
Látásból ismerem és most kerültem a cégéhez, és úgy hív hogy cukorborsom, Bébike, mandulafalat, mondtam neki hogy nevemen szólitson.
Ő erre: ugy nem hívhatlak hogy cukorfalatkám?
erre nevetett.
Mit kezdjek ilyen szituval, mások előtt csinálta.
Kínosan éreztem magamat
2022. okt. 14. 16:36
2/8 anonim válasza:
Ő férfi és te nő vagy?Ha igen akkor le akar veled feküdni.Mondjuk már nem nagy téma az se férfi férfinek mond ilyet:)
4/8 anonim válasza:
Mert fonok letere tanulatlan paraszt. Erre mast nem lehet mondani. De ezt te is tudod, es tetszik is neked a dolog csak valamiert extran kozolnod kellett a hirt emberekkel. 😂 Ha megvan benned az (khmm) "ambicio", csapj le ra. Ha nincs, akkor probald meg ignoralni, vagy valts munkahelyet.
5/8 anonim válasza:
Ha elutasitod is kirughat de ha lefekszel vele tuti kirug..
Inkabb ne vedd figyelembe
6/8 anonim válasza:
Azért hív cukorborsónak, mert szerinte te is olyan vagy mint a zöldborsó: édes vagy és hüvelyes.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!