akkor csöndben maradsz,csak a munkával kapcsolatos bármilyen dolog vagy gond miatt beszél velük.
2024. júl. 14. 09:46
2/13 anonim válasza:
beszélj
2024. júl. 14. 09:46
3/13 anonim válasza:
1: És ha ők ezt nem így képzelik el hosszútávon?🤔
2024. júl. 14. 09:53
4/13 anonim válasza:
1. Átkéred magad másik csoportba, ha lehet.
2. Munkahelyet váltasz.
De van ebből valami kellemetlenséged, hogy nem akarsz velük beszélgetni? Fejeztek ki nemtetszést feléd?
2024. júl. 14. 09:54
5/13 anonim válasza:
munkahelyre dolgozni járunk nem barátkozni meg dumálni,ha jól végzed a dolgod akkor nem hiszem,hogy zavarná őket ha nem nagyon beszélgetsz velük.de aztán lehet,hogy nem így van.
2024. júl. 14. 09:56
6/13 anonim válasza:
5: Gyárban dolgozva engem többek közt azért szekáltak és terrorizáltak, mert nem beszélgettem velük. Úgy gondolták, lenézem őket, fennhordom az orromat, meg ilyenek. Igyekeztek mindenbe belekötni a munkavégzésemet illetően, épp csak abba nem, hogy hogy veszem a levegőt.
2024. júl. 14. 10:02
7/13 anonim válasza:
5
Fú, de gyűlölöm ezt a lekezelő okoskodást... "A muNkaHeLyrE doLgOznI jÁruNk". Igen, baszki, de 8-10 órát töltesz el ott minden nap az életedből, ne mondd már, hogy mindegy, hogy milyen lelkiállapotban telik az. Ne mondd, hogy mindegy, hogy milyen emberek vesznek körül életed közel egyharmadában...
Kérdező, én is éreztem így magam a munkahelyemen, és átkértem magam egy másik csoportba. Nekem probléma nélkül teljesítették a kérésemet, lehet, hogy te is sikerrel járnál.
2024. júl. 14. 10:08
8/13 anonim válasza:
Keress másik munkahelyet vagy másik részleget. Az ilyen munkahelyre dolgozni járunk emberek szoktak a legrosszkedvűbbek lenni akik aztán sírnak, hogy de szar dolgozni járni. Mi elvagyunk a kollégákkal, jókat beszélgetünk, nevetünk és tök gyorsan eltelnek a napok. Szívesen indulok el reggelente, mert tudom, hogy nem 8 óra szenvedés vár, hanem elleszünk. (Igen, én is szívesebben lennék itthon, de rengeteget számít a hangulat a munkahelyen.)
2024. júl. 14. 10:08
9/13 anonim válasza:
8: (3-as, 4-es és 6-os vagyok)
Ugyanakkor nem muszáj beszélgetni, ha nem akar az ember. Ahol most dolgozom, ott szerencsére elfogadják, hogy szinte mindig csöndben vagyok, és nem akarok senkivel trécselgetni, poénkodni vagy ilyesmi.
2024. júl. 14. 10:19
10/13 anonim válasza:
Igazából van ilyen, nem mondig olyannak van az ember körbevéve, akivel szívesen beszélgetne. Dolgozni kell, nem velük foglalkozni. Ha nem beszéltek is jobb, mintha szekálnának. Tapasztalatom szerint általában olyan ember szokott panaszkodni arról, hogy xy- t nem bírom/ nem tudok vele beszélni/ nem tudom elviselni,akinek előbb-utóbb mindenkivel problémája lesz, mert egy nárcisztikus, vagy antiszociális jegyeket hordozó emberről van szó. Nem mondom, hogy a kérdező ilyen, mert egy kommentből ezt megállapítani a másik ember ismerete nélkül nem lehet, de nekem valahogy ez a benyomásom.Tanácsolom, hogy próbálj meg elfogadóbb lenni, és máris jobb lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!