Mit csinaljak ha nem birok 32 fokban dolgozni(irodai)?
Figyelt kérdés
Bemegyek es egésznap szenvedek csak a meloban meg apro csepro adarrögzitest ha megcsinálok semmi más érdemlegeset.
Folyamatosan az ájulás szomjuság kerulget akkor is ha iszok.
A legkondit nem kapcsolják be veszekedes van ezen de az irodám van a nap felőli oldalon, amikor bekapcsolják akkor már késő mert ugy felmelegedett már minden hogy a klíma se hűti le.
Ezen kivul meg nyaralnék szabin lennék pasiznék ennek hiányátol is szenvedek csak de nincs szabim se
“ Az orvosnak mit mondasz, hogy miért, mivel írjon ki?”
Megmondanám egyenesen hogy hulla vagyok a kánikulától, ennyi. 7 éve nem voltam egyetlen nap táppénzen se, tudja hogy nem hipochonder vagyok és azért íratom ki magam valami kamuval.
júl. 10. 10:26
52/64 anonim válasza:
49 miért állítod 24-re a klímát? A klíma szelet csinál, szeles időben hidegebb van. Próbálkozz 26-27 fokos klímával, sikert fogsz aratni az ilyen kinti 37 fokokban. A másik hogy ki honnan jön. PL otthon van a 30 fokos lakásban azán végigmegy a 35 fokos pesten, neki lehet a 24 olyan mintha az északi sarkra költözött volna, mert kénytelen volt hozzászokni a melegebbhez. Más meg a 20 fokos klímás lakásból a 20 fokos klímás kocsiban bebattyog a parkolóból és kellene neki a megszokott 20 fok.
júl. 10. 10:28
53/64 anonim válasza:
Szerintem is aki fázik (szerintem rosszindulat legtöbbször, h akkor is ha ő is döglik meg a melegtől tudja h te szemvedsz es ez jó neki) az hozzon pulóvert!
júl. 10. 10:33
54/64 anonim válasza:
Ne viccelj már, a 24 fok szerintem kifejezetten meleg, pedig én nem szeretem a TÚLklímázott helyeket. (Mondjuk akkor se kapcsoltatom ki, hanem felveszek egy pulcsit és kész.)
Ez érvényes még egyáltalán? Nem vonták vissza amikor behozták hogy télen maximum 18 fokig lehet fűteni?
júl. 10. 10:53
57/64 anonim válasza:
54 nagy irodában ahol egész nap bent ülnek tényleg, én mondjuk szeretem a 22-t is, de pl ruhabolt vagy kis bolt dolgozók, bármi, beesnek az emberek a 40 fokból a nyári ruhában ott azért ne hűljön már hirtelen tizenvalahány fokot. Erre is van valami szabály hogy nem lehet túl nagy ugrás.
júl. 10. 11:03
58/64 anonim válasza:
És mi van, ha beesnek nyári ruhában es 10 fokkal kevesebb van?
Még mindig megy a néphit folklór, hogy a hidegtől megfázol?
2024 ben?
júl. 10. 11:07
59/64 anonim válasza:
Hu 58 te még mindig itt tartasz? Néha a gyakorlatot is meg kellene vizsgálnod a tankönyveid helyett, mivel a tudomány szerves része hogy a gyakorlatnak igazolnia kell az idiótábbnál idiótább elméleteket, csak akkor ér valamit.
júl. 10. 11:32
60/64 anonim válasza:
#56-os
Érvényben van. Felül található a cím felett:
"A jogszabály mai napon ( 2024.07.10. ) hatályos állapota."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!