Árufeltöltő/gyári munkás önéletrajz?
Harmadjára jelentkeztem, amikor sikerült a meki, és nem azért, mert olyan "rossz" lennék (már egy hónapot nem fizettünk, ételünk sem volt sok, szóval volt kemény két hetem maradékban találni valamit, mielőtt menthetetlenül kritikus pontra jutunk). Jelentkezz ismét, azonban emellett menj be személyesen a választott étterembe, keresd meg az aktuális műszakvezetőt vagy magát az étteremvezetőt. Valószínűleg azt fogják mondani, hogy jelentkezz online, de igenis járj utána, ha égetően kell munka.
Egyébként Óbudai vagy?
Nem kell túlspirázni.
Nem biztos, hogy rossz a félbehagyott egyetemet beírni:
végre valaki nem hazudik
nem is túlképzett, hiszen ha tudta volna, elvégzi
Ami szerintem fontos, hogy tegyél bele olyan dolgokat, amikkel meggyőzöd a munkáltatót, hogy te vagy a király.
Egy toll összeszerelő üzemnél nem azt kell írni, hogy már tíz év toll vagy kütyü összeszerelési tapasztalatod van, nem csak ezzel lehetsz menő, hanem azzal, hogy hangsúlyozod, hogy mennyire nagy a monotonitástűrésed, és erre helyezed a hangsúlyt.
Akkor bizony nem azzal kell jönni, hogy ruhatervező vagy és emellett színész meg bűvészelőadó...
Na meg olyan büdös leszel, hogy iszonyat.
Én bizony ha mekis lennék, akkor külön mekibe járós ruhában mennék oda, és a többitől külön tárolnám, mosnám.
8
ezen a motivacios levelen meg a konny is meg fog csordulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!