Szerintek ez nagyon gáz?
Figyelt kérdés
A munkahelyen nem érzem jól magam. Egyszerűen gyomorgörcsöm van. Leszámoltam ez miatt pedig le lettem hordva itthon. Pedig csak azért számoltam le mert nem találtam a helyem. Viszont találtam egy olyan munkát ami tetszik nekem. Szerintetek tényleg gáz vagyok? Se gyerekem, se kutyám semmim nincs. Egyedülálló vagyok.júl. 4. 15:48
1/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Miért lennél olyan helyen, ahol gyomorgörccsel jársz be? Ha meg találtál is új helyet ami tetszik, az szuper!
Ezért nem tudom miért hordtak le téged.
Tudom sajnos milyen mikor gyomorgörccsel jár be az ember valahova.
2/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Én is váltottam már ezért, és 1 hónapon belül lett is másik állásom, még karrierlehetőség tekintetében is jobb, mint az előző.
3/5 anonim válasza:
Sokkal inkább az a gáz, aki a szüleinek való megfelelés ürügyén nem mer váltani és leszenvedi az egész életét olyan helye(ke)n, ahol rühell lenni. Ráadásul nem is "élősködsz" mivel azt mondod, hogy van is újabb melód. Tehát nem szakadt meg a bevétel.
4/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz akármilyen zavaró tényező miatt felmondani.
5/5 anonim válasza:
A gáz az, amikor az ember a fél életét tönkrevágja azért, mert fél mások véleményétől.
Ez a te életed. Te töltesz ott napi 8 órát, neked van jogod eldönteni, hogy megfelel-e.
Egyébként normális helyeken támogatják az embert a szülei. A helyedben pedig azért elgondolkoznék a különköltözés lehetőségén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!