Lányok akik étteremben, kávézóban dolgoznak?
Figyelt kérdés
Lányként nagyon sokszor megnézem egy másik lányt mit/mivel visel. Milyen a stílusa. S egyre többször látom hogy pincérlányok vagy melltartó nélkül ahol látszik a bimbi vagy mély dekoltázs. Gondolom a borravaló reményében. Ez mennyire elfogadott mai világban?júl. 4. 12:00
1/18 anonim válasza:
Ja, igen, a nők soha nem azért választanak ruhát, mert nekik az tetszik...
3/18 anonim válasza:
Nem hinném, hogy ezért tennék, de ha van olyan hülye aki ezért ad több borravalót, nem pedig a kiszolgálás minősége miatt, akkor az meg is érdemli, hogy jól lehúzzák.
4/18 anonim válasza:
Én azért nem hordok melltartót mert úgy ezerszer kényelmesebb. Mit kell ezen elfogadni am? Hogy van melle?
5/18 anonim válasza:
mindenkinek van melle😭
ennyi erővel akik befonják kettőbe a hajukat azért csinálják olyanra hogy több borravalót kapjanak a pedofil mentalitású f4sziktól.
6/18 anonim válasza:
Sokat járok étterembe, a csinos pincérnőket meg szoktam nézni, de egyre sem emlékszem, akin ne lett volna melltartó és a mellbimbója látszott volna.
Üdv, egy férfi.
7/18 anonim válasza:
Én nem vettem ilyet észre, elég ritka, ha valaki nem hord melltartót.
Az sem a borravaló miatt szerintem. Egyszerűen kényelmesebb melltartó nélkül. Én is utálom, de inkább hordom, hogy ne bámuljanak.
8/18 anonim válasza:
Es ez neked nem mindegy hogy van rajta melltarto vagy se?
9/18 anonim válasza:
Azok lányok, akik étteremben, kávézóban dolgoznak.
Először is tanulj meg kérdést kiírni! Javaslat: Mennyire elfogadott a mai világban, hogy étteremben, kávézóban lányok melltartó nélkül dolgoznak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!