Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A munkahelyi bullying egy...

A munkahelyi bullying egy lassú halál vagy lehet rajta változtatni szorgalommal és jófejséggel?

Figyelt kérdés
Azonos munkakör. Feladatok lepasszolása, grimaszolás és szemforgatás, tettetett inkompetencia, segíteni nem akarás, bűnbakkeltés.
2024. jún. 29. 17:55
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Pont, hogy azzal ártasz a legjobban. Ha látják rajtad, hogy tepersz ezerrel sokkal inkább nem hagyják abba. Meg miért is kéne olyan embereknek beleadnom apait-anyait akik amúgy seggfejek?
2024. jún. 29. 18:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Mert kéne a munka.
2024. jún. 29. 18:12
 3/8 A kérdező kommentje:
Elvesztem a munkam?
2024. jún. 29. 18:23
 4/8 anonim ***** válasza:
89%
Akkor se alázkodj meg. Csináld rendesen a melódat és közben keress valami mást. Majd búcsúként még odaszólhatsz nekik, hogy jó q.a.-tokat! :)
2024. jún. 29. 18:25
 5/8 anonim ***** válasza:
67%
#3 keress másikat
2024. jún. 29. 18:37
 6/8 anonim ***** válasza:
55%

Nálunk is megy. Én a munkába temetkezem. Meg persze be van adva egy rakat helyre a pályázatom.

Nálunk maga a vezetőség generálja és szítja. Fejétől vérzik. A kollektíva alapbol jo lenne. De igy nem az. Próbálok vonzas torvényezni hogy rúgják már ki a felettest, tisztuljon le a terep. Vagy hivják el máshova dolgozni.

Kulonben álommunkahely lenne az egész.

2024. jún. 29. 20:30
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálam az vált be, hogy egyszer csak elszakadt a cérna és ordítottam. Na akkor minden kijött és jólesett. Az illető köpni-nyelni nem tudott, hiszen nem ilyen voltam előtte. Nem tudta hova tenni a dolgot. Onnatól kezdve nem b@szogatott, sőt, közelített is hozzám barátilag. Amit én sosem hagytam.
2024. jún. 29. 20:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Énnálam is akkor maradt abba, mikor bekeményítettem.
2024. júl. 1. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!