Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért haragszik a kolléganőm...

Miért haragszik a kolléganőm ha ezt mondom?

Figyelt kérdés

"Nem sokat aludtam kb. 4 órát, de nem baj az mert majd pihenek a sírban"

"Ilyet ne is mondj többet! Nagyon rossz hallani!"

Az első mondatot mondtam én, ha nem lenne egyértelmű.

2024. ápr. 18. 14:19
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Meg ilyen halállal kapcsolatos, hogy ha azt mondom tegyük fel, hogy legrosszabb esetben meghalok. De előbb utóbb úgy is megfogok.
2024. ápr. 18. 14:19
 2/15 anonim ***** válasza:
93%

Mert

a) senkit nem érdekel, hogy te mennyit aludtál;

b) mert sokan nem szeretik a halált vagy azzal kapcsolatos dolgokat emlegetni ill. hallani.

2024. ápr. 18. 14:20
 3/15 anonim ***** válasza:
47%
Engem például végképp nem érdekelne hogy hány órát aludtál és nem is vagyok hajlandó ilyen témákban párbeszédbe elegyni másokkal csak és kizárólag szakmai beszélgetéseket, konzultációkat és business meetingeket folytatok a munkahelyemen, már ha egyáltalán megjelenek a székházban mert általában home officeból írom a disszertációkat, viszont végtelenül untatnak az olyan emberek akiknek nincsenek normális emberi kapcsolatai és minden baromságukat a munkahelyükön próbálják megosztani a kollégáikkal.
2024. ápr. 18. 14:36
 4/15 anonim ***** válasza:
70%
Mert a beszéded önsorsrontó. Ez olyan mint a métely, meg ráolvasás-csak ippeg önmagadra. Megtelepszik aztán nézel nagyot, amikor rohamosan egyik pillanatról a másikra úgy érzed magad, mint egy 100 éves. Ezeket a beszédeket, ha nem törőd meg, akkor a saját halálodat gyorsítod fel.Önmagad. Ezért.
2024. ápr. 18. 14:47
 5/15 anonim ***** válasza:
71%
Az 1-es hsz-od is tömény önsorsrombolás. Szerintem rád kivülről írányitva küldtek valamit, ami ösztönöz arra, hogy kimond ezeket a dolgokat.És pont az a lényeg-hogy te kimond. Van a közvetlen környezetedben egy ezoval foglalkozó, vagy nagy "asztrólógia barát" valaki? mert hogy a forrás nála keresendő. De ne kérdezz, rá, mert ha rákérdeznél akkor "természetesen" ő lenne a legnagyobb tagadója a dolgoknak, hogy ő ilyen dolgokba nem hisz..
2024. ápr. 18. 14:51
 6/15 anonim ***** válasza:
48%
Ügyelj a beszédedre, a nyelvedre, és 3-ig számolj el mig kimondasz valamit. Legalábbis addig amig ez a dolog meg nem szűnik, el nem hagy téged.
2024. ápr. 18. 14:52
 7/15 A kérdező kommentje:

Ő kérdezte, hogy kialudtam magam-e tegnap. Nem én mondtam ezt random a semmiből. Amúgy én sem szeretem az értelmetlen fecsegést, de ha kérdeznek olyan választ adok amit gondolok is.

Nem önsorsrontó, nem mondtam hogy mikor, hanem majd egyszer ha odajutok.

2024. ápr. 18. 14:53
 8/15 A kérdező kommentje:

Hívő ember nem hisz az ezotériába, úgyhogy ezekkel hagyjál kérlek.

Az elvégzett munkában hiszek, nem a sorsban. És ha eljön az utolsó napom, nem szeretném előre tudni, hogy mikor van az.

2024. ápr. 18. 14:55
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
7 "Ő kérdezte, hogy kialudtam magam-e tegnap. " Kíváncsi, hogy működésbe lépett-e már a rontása ill. amit rád küldött. Ugyanis ilyen dolgok alvászavarokat is okoznak, és az ember bármennyit is alszik mindig fáradtnak érzi magát. Aztán amikor ezek a dolgok megszünnek akkor pár óra alvás után olyan frissnek érzed magad, mint ha egy teljes napot átaludtál volna.
2024. ápr. 18. 14:56
 10/15 anonim ***** válasza:
8 Hivő ember harcol és leleplezi az ezoteriát használó embert, és a rejtet tanokat-ahogy én most tettem.
2024. ápr. 18. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!