Városi tömegközlekedési buszsofőrök intenek még egymásnak mikor találkoznak busszal?
Figyelt kérdés
2024. jún. 29. 11:28
1/9 anonim válasza:
Vagy kirakják a bal irányjelzőt egy szolid villantás erejéig.
3/9 anonim válasza:
Milyen szépen tudsz fogalmazni első.
Ritka az ilyen pasi. 39N
4/9 anonim válasza:
#3: nincsenek nagy elvárásaid...
5/9 anonim válasza:
Igen intenek. Amikor először láttam ,hogy kb mind ezt teszi meglepődtem. Budapesten is így üdvözlik egymást vagy vidéken?
6/9 anonim válasza:
Metróvezető voltam sokáig és a felszíni szakaszon mi is mindig intetünk egymásnak,mindig.
De a villamosvezetők is intenek,sőt csörrennek egyet néha.
8/9 anonim válasza:
Veszprém megyeiként tudom mondani, hogy itt távolsági és helyijáratokon is szinte kivétel nélkül köszönnek egymásnak a sofőrök (helyi a helyisnek, távolsági a távolságisnak, az olyan viszont ritkább, hogy helyis és távolságis köszön egymásnak).
Villantanak, vagy intenek, vagy a kettő együtt, de olyant is láttam már, hogy az egyik bemutatott a másik, szembejövőnek, az meg röhögött egyet és viszonozta :D Békejellel való köszönést is láttam már.
9/9 anonim válasza:
Olyat is láttam, hogy üdvözlésképp dudált egyet. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!