A boltosok ennyire keveset keresnek?
Figyelt kérdés
Rákerestem állásajánlatokra, kiszámoltam a nettó bért és olyan 210-230 ezer körüli összegek jöttek ki. Ráadásul ennyi pénzért nem kicsi fizikai munkát végeznek.jún. 28. 12:28
2/6 anonim válasza:
Rohadt kevés de azthittem hogy ennél kevesebbet keresnek..Pesten biztos többet de dunán és tiszántúlon egy kis cooposba Szabolcs megyébe pl én kötve hiszem hogy ennyit keresnek.. Kevesebbet szerintem.
3/6 anonim válasza:
boltosok minimálbért keresik, egy üzletvezető kap nettó 230-at.
4/6 anonim válasza:
A garantált bérminimum br. 326.000.- Ft, ennek a nettója ha nincs semmi adókedvezmény 216.790.- . Sajnos a legtöbb helyen ami egyszerűbb, de szakképesítéshez kötött munka, pl eladó, csak a garantált bérminimummal szúrják ki az ember szemét.
5/6 anonim válasza:
Bpn aldi tesco dolgozok 300-350 között kapnak nettoba aki e felett keres az már király!
6/6 anonim válasza:
Igen, de rájuk is ugyanúgy szükség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!