Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Teljesen elvagyok keseredve...

Teljesen elvagyok keseredve nem tudom mit kellett volna tennem?

Figyelt kérdés
Hétfőn délutàn hívtak àllàsinterjú miatt sajnos màsnap tudtam visszajelezni,amikor felhívtam azt mondtàk hogy kedden lett volna az interjú ,de ma is lesz interjúztatàs jelentkezni fognak hàt van egy olyan érzésem hogy ebből nem lesz semmi. Csakhogy tegnap egy takaritói munkalehetőség miatt is jeleztek ,ahol szintén ma kellett volna megjelennem,de előtte màr telefonban letàrgyaltam ,hogy interjúm lesz ma az eladói poziciós munka miatt. Így emiatt mivel nem tudtam hogy vagy meddig lett volna ez az interjú így mondtam a hölgynek ,hogy a mai nap màs interjú miatt, amit még nem tudom mikor ejtenek meg nem tudok bemenni a mai nap ,de nem akartam offolni. Erre azt mondta hàt akik részt vesznek abból remélik tudnak vàlasztani,ha nem majd keres. Én nem tudom ez tényleg így van, ha nem tudsz mindjàrt másnap interjúra menni akkor már ki vagy húzva. Most sajnos két szék alatt a pad alà estem. Igen nekem kellett volna jobban koordinálnom a dolgokat, de nyilvàn nem csak egy helyre jelentkezem mert kb úgy jött le mintha én nekem csak hozzájuk szabadott volna jelentkezni és arra várni hogy hívnak mellette jàrok a hatàrszélére takarítani ,de egyéb helyzet miatt most itt akarok helyben dolgozni. Persze vannak más helyek ahová még jelentkeztem meg van ami szezonos ,ha egyelőre más nem lesz. Elvagyok egy kicsit keseredve ha nem tudok egyből ugorni akkor ennyi volt és mi van akkor ha pl próbamunkàn vagyok éppen vagy van munkám hogysn várjak el ,hogy màsnap előtte egy fél nap szólnak ,hogy na gyere interjúra ,azt hittem legalàbb kérdeznek hogy mikor alkalma vagy valami ,de semmi.
jún. 26. 10:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy eladói és egy takarítói munka miatt ne legyél elkeseredve, ebből tucatnyi jön még. Ha egy megálmodott pozíciót buksz be ilyen pech miatt, az nyilván letöri az embert, de ezt egyszerűen engedd el, nem jelent semmit.
jún. 26. 11:14
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
Ott hibáztál, hogy elmondtad, hogy másik helyre mész. Ilyenkor ezt nem kellene elmondani, mert ezért válaszoltak így. Ha azt mondtad volna, hogy fontos dolgod van, talán akkor adnak másik időpontot. De egyébként meg nyilván már akkor is hátrányból indulsz, hisz sokan jelentkeznek ilyen állásokra. Mégis mit vártál? Ha magasabb pozícióba jelentkeznél, ahova alig találnak embert az más, de ilyen munkákra találnak 100 másikat, akkor miért várjanak rád? Miben vagy jobb, mint a 100 másik?
jún. 26. 11:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

"Ott hibáztál, hogy elmondtad, hogy másik helyre mész. "

Szerintem mindegy. Szerintem van vagy 100 jelentkezőjük, nem fognak várni egy takarító jelöltre.

jún. 26. 11:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem se keseredj el, pláne ne ennyire. Megértem, hogy bánt, hogy a dolgok így alakultak, de biztos vagyok benne, hogy hamarosan jön majd egy új lehetőség, ami körül minden rendben megy majd.

Nyár van, ilyenkor főleg nagy az igény, kereslet a takarítókra (főleg hotelekben, ha érdekel a szektor). Meglesz az, csak ne add fel, és ne csüggedj.

jún. 27. 17:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy az egyik helyen beigérték az interjút emiatt a màsik elúszott,és másik nap kiderült hogy a màsiknál hitegettek. Szóval úszótt mindkettő.
jún. 27. 17:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Értjük, csak azt mondjuk, hogy van ilyen, engedd el.
jún. 28. 06:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!