Teljesen elvagyok keseredve, hogy ennyi riogató emberel találkozom. Érdemes velük foglalkoznom?
16 éves fiu vagyok. Szakközépiskolában tanulok.
Ha valakivel arról kezdek el beszélgetni, hogy mi szeretnék lenni, mit szernék dolgozni, akkor az emberek 80%-a azt mondja, hogy mindenképpen költözzek el külföldre mert, ha itthon maradok akkor nagyon rossz sors vár rám. Legtöbbször az egyikk fülemen be a másikon ki, de van úgy, hogy megmondom neki, hogy márpedig én Mo-n szeretnék lakni mert ehez a légkőrhöz, kúltúrához vagyok hozzászokva akármilyen meglepő. Aztán van amikor megkapom, hogy készüljek fel az éhinségre.
Én is tisztában vagyok azzal, hogy nincs itthon minden rendben, de miért kell mingyárt riogatni az embert ha itthon szeretne maradni??
Szakmát szeretnék suli után tanulni.
Nincsenek olyan nagy álmaim...
Mármint a nagy álmom az, hogy legyen családom, rendes feleségem és gyerekeim.
Jó nyilván szeretnék saját lakást, de azért bízom benne, hogy annyi pénzt itthon is előtudok teremteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!