Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teljesen elvagyok keseredve..a...

Teljesen elvagyok keseredve..a menstruációm teljesen kiszekusza, szóval nem tudom szinte soha kiszámolni mikor van peteeresem. Most viszont éreztem hogy ovulalok, egyutt is voltunk a parommal..többi lent?

Figyelt kérdés
Többször is azon a héten, na már most, elkezdtem várni, előjött egyre több tünet, a melleim bedagadtak, de nem úgy ahogy mensinel, nagyobbak de ugyan olyan puhák, nem változott meg a bimboim színe, nagysága, viszont a pocakomon megjelent az az úgynevezett linea nigra csík. És erősödött a színe két nap alatt sokat. Valószínűleg korán teszteltem mert nemvart előtt voltam 5 nappal, ésszerű negatív lett. Viszont két napja ciklus 30. Napján teszteltem reggel egyet és halvány pozitív, egyedül voltam otthon, a párom azt mondta csináljuk egyet közösen is reggel, másnap reggel csináltam egyet az pedig erős negatív..én már most ezt teljesen nem értem…várják pár napot es csinaljak megegyet? Ugyannazzal amivel az első halvány pozitív megjelent? Olvastam is sokat a Romed tesztrol hogy egy kaki, nyilván pont azt vettem meg es tényleg negatív lett azzal a pozitív teszt után. A pozitív teszt a Gábriel terhességi teszttel lett. Kérlek mondjatok nekem valami okosat..?
2023. júl. 6. 07:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak elkeseríteni, de a linea nigra nem a teszttel egyidőben jelenik meg, hanem a 20.hét körül.

Nagyobb, másabb lett a melled... ezt a mensi is simán okozhatja.

Miből gondolod, hogy most érezted a peteérést?

Amig nem jön meg, nyilván van esély. De ezeket a tüneteket kár bemagyaráznod magadnak.

2023. júl. 6. 08:26
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Elsősorban menj el nőgyógyászat endokrinológushoz.

Linea negra biztosan nem jelent meg, ha láthatóvá is válik az a 15.héten leginkább a 20.hét körül/után.

De ez a vonal (a linea alba) eddig is ott volt, csak nem látszott. A szervezetben a terhesség miatt nő az ösztrogén szint, ami pedig serkentően hat a melanin termelésre. A melanin (pigmentanyag) felelős a bőr sötétedéséért, ami a mellbimbók pitvaránál, az anyajegyeknél, szeplőknél, a köldöknél is okoz bőrsötétedést. Ugyanez a változás következik be a linea albánál is, így alakul ki a (latinul) linea nigra

A mell sem színeződik tehát azonnal el, hanem fokozatosan.

Szerintem nem vagy terhes, csak a kontroll csík jelent meg.

2023. júl. 6. 08:32
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Tényleg nem tudom, azért szerettem volna tapasztaltabb Nőktől megkérdezni mit gondolnak! Nem tudom hogy csak a kontroll jelent-e meg. Hiszen látom rajta a másik csíkot is..
2023. júl. 6. 08:37
 4/14 anonim ***** válasza:
45%

"erős negatív" teszt... paszmtek😅😅

Jaj, jóaaszony. Bemagyarázod. Linea nigra hát. Meg mar rúg is, nem?

Mondjuk az is elég árulkodó, hogy a parod együtt akart tesztelni, nem hitte el az általad látni vélt halvány pozitívat... Gondolom nem első eset.

De miért nem ovutesztesz, hőmérőzöl?

És ugye hormonvizsgálatod volt már?!

2023. júl. 6. 08:37
 5/14 A kérdező kommentje:
Gondolom most jól esett valakinek jól megmondani :D a valóéletben is remelem ilyen kedves segítőkész ember vagy :)
2023. júl. 6. 08:43
 6/14 anonim ***** válasza:
73%

Kerdezo,a 4-es nem mondott semmi rosszat .

Idon belul jott ki a masik csik a "pozi"teszten?

2023. júl. 6. 08:53
 7/14 A kérdező kommentje:
Ahogy elkezdett menni meg is jelent. Nem 5-10perc után olvastam le. Elolvastam figyelmesen az útmutatót is, mindent úgy csináltam ahogy kell.
2023. júl. 6. 08:58
 8/14 A kérdező kommentje:

[link]

Nem tudom megtudjatok-e nyitni. De itt van az amiről beszéltem.

2023. júl. 6. 09:14
 9/14 anonim ***** válasza:
80%

Ezen van egy halvány csík.

Tesztelj 2 nap mulva, azt majd kiderül.

1#

2023. júl. 6. 09:25
 10/14 anonim ***** válasza:
35%
Nem lehet megnyitni.
2023. júl. 6. 09:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!