Teljesen elvagyok keseredve..a menstruációm teljesen kiszekusza, szóval nem tudom szinte soha kiszámolni mikor van peteeresem. Most viszont éreztem hogy ovulalok, egyutt is voltunk a parommal..többi lent?
Nem akarlak elkeseríteni, de a linea nigra nem a teszttel egyidőben jelenik meg, hanem a 20.hét körül.
Nagyobb, másabb lett a melled... ezt a mensi is simán okozhatja.
Miből gondolod, hogy most érezted a peteérést?
Amig nem jön meg, nyilván van esély. De ezeket a tüneteket kár bemagyaráznod magadnak.
Elsősorban menj el nőgyógyászat endokrinológushoz.
Linea negra biztosan nem jelent meg, ha láthatóvá is válik az a 15.héten leginkább a 20.hét körül/után.
De ez a vonal (a linea alba) eddig is ott volt, csak nem látszott. A szervezetben a terhesség miatt nő az ösztrogén szint, ami pedig serkentően hat a melanin termelésre. A melanin (pigmentanyag) felelős a bőr sötétedéséért, ami a mellbimbók pitvaránál, az anyajegyeknél, szeplőknél, a köldöknél is okoz bőrsötétedést. Ugyanez a változás következik be a linea albánál is, így alakul ki a (latinul) linea nigra
A mell sem színeződik tehát azonnal el, hanem fokozatosan.
Szerintem nem vagy terhes, csak a kontroll csík jelent meg.
"erős negatív" teszt... paszmtek😅😅
Jaj, jóaaszony. Bemagyarázod. Linea nigra hát. Meg mar rúg is, nem?
Mondjuk az is elég árulkodó, hogy a parod együtt akart tesztelni, nem hitte el az általad látni vélt halvány pozitívat... Gondolom nem első eset.
De miért nem ovutesztesz, hőmérőzöl?
És ugye hormonvizsgálatod volt már?!
Kerdezo,a 4-es nem mondott semmi rosszat .
Idon belul jott ki a masik csik a "pozi"teszten?
Nem tudom megtudjatok-e nyitni. De itt van az amiről beszéltem.
Ezen van egy halvány csík.
Tesztelj 2 nap mulva, azt majd kiderül.
1#
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!