Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Gépészmérnök MSc-vel Budapeste...

Gépészmérnök MSc-vel Budapesten mennyit kérhetek kezdő fizuként?

Figyelt kérdés

jún. 25. 09:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%

Hát ez függ a cégtől és tőled is.

Sikeres menő cég, ahol megy a szekér, kell nekik a plusz munkaerő vagy valami stagnáló, versenyképességi gondokkal küzdő cég, ahol most nincs sok megrendelés.

Neked milyenek a képességeid, mennyire vagy tapasztalt, mennyire tudsz önállóan, precízen, gyorsan, hatékonyan dolgozni, mennyire vagy rátermett, jó kiállású vezető egyéniség, mennyire vagy jó idegen nyelvekben, tárgyalási képességekben...

Szerintem bruttó 700 ezer és 1,1 millió között lehet.

jún. 25. 19:02
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Gépészmérnökből már nincs nagy hiány, inkább bruttó 500-800.
jún. 27. 13:39
 3/14 anonim ***** válasza:
85%
1.válaszoló te melyik galaxisban élsz ? Kezdőként örülj ha egyáltalán felvesznek valahová.. Bruttó 1,1 misit a pesti gépészmérnökök 90 %-a nem keres nem hogy egy pályakezdő :)
jún. 27. 20:03
 4/14 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem az első válaszoló nem ír hülyeséget. MSc frissdiplomásként 1 év gyakornoki tapasztalattal kaptam br. 750-et, egy kisebb cégnél. Szaktársaim is hasonló bérrel kezdték. Ez kicsivel több, mint egy éve volt. Azóta már sikerült ezt is feljebb tornászni.
jún. 29. 18:37
 5/14 anonim ***** válasza:
54%

#1 vagyok

Lehet kicsit túllőttem, de tényleg nagyon változó a munkaerőpiac és alkudni magasabb kezdő összegből érdemes, nem a legaljáról indítani.

Én öt éves tapasztalattal keresek bruttó 700 ezret, de csak BSC diplomám van, egy kis cégnél vagyok, nyelvtudásom is csak középfok és mérnöki munkában is csak közepes teljesítményt nyújtok, elismerem nem vagyok kiemelkedő tehetség, termelékeny munkaerő. Ismerősök is többet keresnek, Budapesten sok helyen lehet magas összeget kérni.

A fővárosban már a hivatalos átlagkereset is 700 ezer körül van a statisztikák szerint, a diplomás átlagkereset meg 900 ezer.

jún. 29. 19:20
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Én 7 éve végeztem a BSc-vel és 2 éve a MSc-vel, multinál vagyok Budapesten br. 720-t keresek, cafeteriával pedig idén értem el a nettó 500-t. (fizut nem emeltek csak cafit) Van egy lakásom aminek a hitele az egy albérlet díjjal ér fel, hozzáteszem, én sem vagyok a mérnökök krémje de nekem már az is fontos, hogy meglegyen a munka-magánélet egyensúly és ne kelljen heti 50-60 órákat dolgoznom csak 40 vagy picit több, mint 40-t.
jún. 30. 08:26
 7/14 anonim ***** válasza:
65%
Jézuaatyaúristen.Most komolyan mik ezek a fizetések ?? 5+ év tapasztalattal simán 1misi fölött kéne keresnetek.Ne idegesítsetek már fel,hát bölcsész kamudiplomás ismerőseim keresnek ennyit multinál excelezös poziban.Pályakezdőként még elmennek ezek a bruttó 7-800 ezrek,de 5+év tapasztalattal...Mi lett ebből a szakmából IS...
jún. 30. 11:16
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
6-os vagyok. #7-es, mert nem adtak többet, ennyire egyszerű, ez a magyar valóság könyörgöm, Te milyen szakirányt végeztél, mennyi év tapasztalatod van? Azt is át kell gondolni, hogy ezidő alatt ugyan abban a munkakörben dolgozik valaki vagy teljesen más terület után néz. A keresetemmel még mindig a magyar kereső lakosság átlaga fölött kapok, nem megyek haza a munkából gyomorideggel és amit írtam, az sem mindegy, hogy mennyi a túlóra. (ezt sok helyen nem szeretik kifizetni és szeretnek 1 emberre 2-3 ember munkáját belenyomni) Lényeg, hogy ezzel a képesítéssel a kérdezőnek nem lesz problémája, mert munkája lesz még jó sokáig, a kérdés az, hogy megadják-e neki tojáshéjjal a fenekén a br. 700-t, én szurkolok, hogy többet kapjon és leírja ide tapasztalatait de ez a ritkább eset amikor a kérdező még a kérdése után itt is írni kezd.
jún. 30. 16:46
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

#5 vagyok.

Én is elégedett vagyok, mert jó a csapat, jó a munkahelyi légkör, a főnök nagyon rendes, a munka nem stresszes, de alapvetően érdekes, nem vagyunk túlhajszolva és ha nagy ritkán túlórázni kell, azt kifizetik.

Szerencsés vagyok olyan szempontból is, hogy van már lakásom, nem kell a pénzt hajszolnom annyira, hogy tudjak haladni, előrébb lépni az életben. Így Ausztriába, Németországba költözésre sincs igényem, másrészt ott is most gondok, pangás vannak az iparban.

jún. 30. 22:30
 10/14 anonim ***** válasza:
85%
Azért ez kemény. Azt hinné az ember hogy egy mérnökben van ambíció,vannak igényei,szeretne egzisztenciát. Haverom raktáros Ausztriában érettségivel.2 éve van ott nettó 2200 eurót keres 14-15 ször kap meg ( 14 havi kötelező + 1 havi jutalom ). A felét kb. félre tudja tenni. Full laza meló : áruátvétel,kontakt,papírozás,minimális pakolászás stb. Ti mennyit tudtok ezekből a pénzekből félretenni a laza melótokkal ? 100-150 ezret ?? Nem akarom elhinni hogy ez nektek elég bármire is. Mire lesz ebből komolyabb összeg hm ?? Mondjuk ha nektek ez elég hogy lassan a társadalom alsóbb rétegében lesztek ezekkel a fizetésekkel akkor nem kötözködöm... Jövőkép 0.
júl. 1. 10:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!