Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy oldjátok meg, ha munka...

Hogy oldjátok meg, ha munka mellett tanultok, pl. este?

Figyelt kérdés
Szeretnék kiköltözni Németországba, este szoktam foglalkozni a német tanulással, viszont sokszor még kávéval sem bírok elég ideig fent maradni.
2024. jún. 24. 13:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyetem alatt ment gond nélkül. Màjusban zàróvizsgàztam. Most önszorgalomból ugyan úgy vagyok mint te. Egyszerűen belealszok a tanulàsba.

2 teóriàm van.:

- 1 hónap alatt ennyit öregedtem

- Kell egy egészséges, ideàlis szintű motivàló nyomás, ami felülkerekedik a fàradtsàgon.

2024. jún. 24. 13:46
 2/6 anonim válasza:
100%

Koncentrált 30 perc elég egy nap. Annyit ki lehet bírni. Vagy menj el vagyonőrnek, és mellette tudsz tanulni.

Pl.: DW -> Nicos Weg, napi 2 videó.

2024. jún. 24. 14:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is nyelvet tanulok, nincs konkrét időpont hogy mikor, csak a mennyiség. Az pedig minimum napi 10 perc, de cél a fél óra. Ezt akkor amikor épp van egy kis időm, ha mást nem hát utazás vagy főzés közben akár. Ha minden kötél szakad este, alvás előtt beszúrom azt a 10 percet, azon nem múlik. :)
2024. jún. 24. 14:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Inkább sok apróságot csinálok mint egy nagy leülést+tanulást.

Minden nap kinyitom a könyvet és belenézek, ha csak 5 percre akkor csak 5 percre de legyen valamennyi alapon.

Beállítottam németre a netflixet és német szinkronnal nézem a sorozatokat.

Utazás, főzés közben, sorbanállva vagy üresjáratban podcastet hallgatok és egyéb módon tanulok amihez elég a teló.

2024. jún. 24. 15:11
 5/6 anonim ***** válasza:
En most tettem lea nemet kozepfokum melle az angolt, de total semmi motivaciom nincs munka utan elovenni a tanulni valot, ha ninca rajtam nyomas. Igazabol evek ota angolul tanultam, azert ragadt ram sok minden, de ennyi nem volt eleg ezert beiratkozta m egy intenziv online tanfolyamra.Amint ereztem, hogy kozeledik a nyelvvizsga magasabbra szintre kapcsoltam a tanulasban, nekem szuksegem van motivaciora kulonben halott ugy. Mindig megfogadom, hogy elkezdek a munkamnak megfelelo konyveket olvasgatni estenkent szabadidomben, de valahogy nagyon nyogvenyelosen megy.
2024. jún. 24. 20:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Bocsi a helyesirasi hibakert, de mobilon szetfagy az oldal es nem tudom visszanezni amit irtam...ossze-vissza ugral amikor belekattintok a szovegmezobe.
2024. jún. 24. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!