Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Melyik a rosszabb munka?...

Melyik a rosszabb munka? Szociális gondozó, vagy bolti eladó?

Figyelt kérdés

Szociális gondozó az idősek fenekét törli konkrétan, meg kell emelni őket. Bár úgy gondolom egy nappali ellátásban gondozóként dolgozni sokkal könnyebb lehet.

A bolti eladó meg árukat pakol, emel, és a pénztárban ül.

jún. 16. 14:52
 1/6 anonim ***** válasza:
97%
Szoc munka :D Semmiképp nem birnék egy napot sem eltölteni a bűzben, hányásban,sz*rban. Bolti eladóval semmibaj,voltam ott.
jún. 16. 14:53
 2/6 anonim válasza:
100%
Szociális gondozó rosszabb abból az okból, hogy nagyobb felelősséged van abban a munkakörben.
jún. 16. 15:24
 3/6 anonim ***** válasza:
5%
Bolti eladó, mert kiszámíthatatlanabb a munkaidő, ha olyan boltban vagyok, sok problémás emberrel kell foglalkoznom.
jún. 16. 15:25
 4/6 anonim ***** válasza:
81%
Az eladó unalmasabb tud lenni.
jún. 16. 16:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem biztosan a gondozó, mert egyrészt alapból nincs türelmem az idősek többségéhez (ez nem feltétlen az ő hibájuk, az én személyiségem nem alkalmas), másrészt nagyon megterhelő fizikailag, nem csak törékeny pici nénik vannak, hanem 120 kg-os emberek is, nekik is kell segíteni. Lelkileg is húzós, hiszen testközelből nézed végig pl a cuki nagymama leépülését, aki egy éve még imádott az unokáival játszani, most meg az ágyból nem tud egyedül felkelni és olykor meg sem ismeri őket…

Eladó voltam már, az is fárasztó, de pl a bunkóságot el kell engedni, számomra az sokkal kevésbé fájó, mint pl az említett leépülés végignézése.

jún. 16. 19:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Mind2 egy-egy hálátlan feladat, de akkor inkább a szociális terület a rosszabb.
jún. 16. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!