Mit lehet tenni ezzel hogy ahogy telik az idő egyre csak rosszabbá válnak a szociális képességeim?
Figyelt kérdés
Képtelen vagyok bármiféle közösségbe beilleszkedni, emberekkel kapcsolatot kialakítani vagy egyáltalán érdemi beszélgetést folytatni velük. Régebben még úgyahogy ment, már egyáltalán nem. Meg ez az egész az iskolai életemen is meglátszott. Általános iskolában azért kellett jónéhány év hogy a fél iskola rajtam röhögjön meg elkezdjenek csesztetni. Még középiskolában is kellett egy-két év ehhez. És most, a középiskola utáni tanulmányaim során teljesen elromlott már minden. Kétszer kerültem középiskola óta új közösségbe, mind a kettőben 1-2 hét alatt nevetség tárgyává váltam az osztályban. Beszélgetni nem akarnak velem, röhögnek rajtam, kinéznek maguk közül. Ebből az jön le katasztrofálissá váltak a szociális képességeim. Meg lehet állítani valahogyan ezt a romlást, esetleg még javítani is rajta, vagy törődjek bele hogy sose fognak az emberek elfogadni már?2017. szept. 20. 16:07
1/1 anonim válasza:
Valamilyen külső tényező az, ami ezt a nevetség tárgyává válást kiváltja? Hajad, ruházatod, esetleg a hangod? Ismertem egy olyan srácot, akinek nevetségesen vékony hangja volt. Próbálkozott szegény barátkozni, de mindenki csak kinevette, nem voltak nyitottak felé.
Mi lehet az az ok, ami miatt így állnak hozzád mások?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!