Mennyi a nettó fizetésed, és milyen műszakban dolgozol ezért? Irodai 8-16h, váltott 6-2, 2-10, 3 műszak stb. Elégedett vagy vele?
216.000 a nettóm.
Heti 40 óra vendéglátás.
A borravaló és a bérpótlék mellé jön.
Borsod megyében nekem ez jó. Nincsen gyeremekem, nincsen hitelem. Van élettársam.
Kijövök belőle.
Videk 282 e.irodai közalkalmazotti videk diplomaval. 8.5 óra munka plusz bejárási idő 2 óra odavissza plusz fúrások mobbing. Az is baj ha jól dolgozol mindenki ez miatt fog utálni.
Mentálisan nagyon nem éri meg meg 40es, 50 es nyanyákkal dolgozni mert kiutálnak.
Keresek mást. Persze alig találok. De ha közelebb lenne, mobbing se lenne, meg klimaxos nők se, akkor ha kevesebbet is fizet bőven jobban megérné egy másik melo.
Pesten az albérlet elvinné az egészet. Kilátástalan.
640 ezer nettó, kb. 8-16 irodai munka, de rugalmas.
Lehetne több is.
nettó 510 ezer, vidéki város. Szellemi munka, irodában is lehetne végezni de nálunk full home office van, mert a cég szét van szórva az országban, nem egy helyen vagyunk. A munkaidő rugalmas, általában napi 6 órát dolgozom, időnként hétvégén is tolni kell.
A pénzből kijövök (egyedülálló vagyok), félre is tudok rakni, de őszintén szólva emelhetnének, mert elég nagy a felelősség, amit viselek, szerintem nem vagyok megfizetve.
A legutóbbi fizetésem 329 ezer Ft volt. Gépkezelőként dolgozom Veszprém megyében, egy kicsi (de országosan jelentős befolyással bíró) gyárban.
Elégedett vagyok a pénzzel, nem kell megszakadnom miatta. Mindig délelőttös műszak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!