Mennyi a nettó fizetésed, és milyen műszakban dolgozol ezért? Irodai 8-16h, váltott 6-2, 2-10, 3 műszak stb. Elégedett vagy vele?
#3 Amikor fiatal voltam és csinos, akkor bekerültem egy könyvelőirodába. Idősebb nők kicsináltak.
Olyat csinált az egyik, hogy hazavitte a könyvelési anyagot. Majd rámfogta, hogy én tűntettem el.
Hazaküldtek, hogy nem maradjak. Ők túlóráztak. (én titkárnő voltam) Majd a főnököt felhívták, hogy ott hagytam őket.
A nők bármire képesek irigységből.
Mondom ezt úgy, hogy nő vagyok.
Utálok nőkkel dolgozni.
Főleg az idősebbek. Eljárt felettük az idő, idegesíti őket, ha van egy tőlük fiatalabb, szebb kollegina, akinek a férfiak figyelmet szentelnek.
Egyik munkahelyemen addig fajult a helyzet, hogy a gyönyörű csajszi felmondott. Tényleg nagyon szép volt.
Ezek meg fortyogtak, amikor a vevők bókoltak neki...
Amugy nem ertem miert pontozzatok le, tenyleg annyi a nettom.
De hat ha tobbet keresek mint a lepontozo, arrol nem tehetek rola.
Egyébként én sem értem a pontozást. Illetve sajnos igen...
Ennél a kérdésnél nincs hasznos vagy nem hasznos válasz, a pontozás egyszerűen az itteni törzsközönség intelligencia szintjét tükrözi: Néhány ezer forinttal többet keres nálam? Nem 3 műszakban dolgozik? Akkor dögöljön meg!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!