Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyi a nettó fizetésed, és...

Mennyi a nettó fizetésed, és milyen műszakban dolgozol ezért? Irodai 8-16h, váltott 6-2, 2-10, 3 műszak stb. Elégedett vagy vele?

Figyelt kérdés

2024. jún. 15. 18:40
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
25%
Megkérnék mindenkit, hogy ne pontozzon le, csak mert jobban keresek nála! #12 voltam. Köszönöm.
2024. jún. 16. 06:17
 22/31 anonim ***** válasza:
22%

#3 Amikor fiatal voltam és csinos, akkor bekerültem egy könyvelőirodába. Idősebb nők kicsináltak.

Olyat csinált az egyik, hogy hazavitte a könyvelési anyagot. Majd rámfogta, hogy én tűntettem el.

Hazaküldtek, hogy nem maradjak. Ők túlóráztak. (én titkárnő voltam) Majd a főnököt felhívták, hogy ott hagytam őket.

A nők bármire képesek irigységből.

Mondom ezt úgy, hogy nő vagyok.

Utálok nőkkel dolgozni.

Főleg az idősebbek. Eljárt felettük az idő, idegesíti őket, ha van egy tőlük fiatalabb, szebb kollegina, akinek a férfiak figyelmet szentelnek.

Egyik munkahelyemen addig fajult a helyzet, hogy a gyönyörű csajszi felmondott. Tényleg nagyon szép volt.

Ezek meg fortyogtak, amikor a vevők bókoltak neki...

2024. jún. 16. 07:01
 23/31 anonim ***** válasza:
74%
Vidéken nettó 360.000 + cafetéria + évente 2 nagyobb összegű bónusz. Asszisztensi munkakör, elvileg napi 8 óra, gyakorlatban, ha nagyobb projekten dolgozunk ez lehet több is.
2024. jún. 16. 08:40
 24/31 anonim ***** válasza:
8%

Amugy nem ertem miert pontozzatok le, tenyleg annyi a nettom.

De hat ha tobbet keresek mint a lepontozo, arrol nem tehetek rola.

2024. jún. 16. 10:32
 25/31 anonim ***** válasza:
80%

Egyébként én sem értem a pontozást. Illetve sajnos igen...

Ennél a kérdésnél nincs hasznos vagy nem hasznos válasz, a pontozás egyszerűen az itteni törzsközönség intelligencia szintjét tükrözi: Néhány ezer forinttal többet keres nálam? Nem 3 műszakban dolgozik? Akkor dögöljön meg!

2024. jún. 16. 11:50
 26/31 anonim ***** válasza:
30%
880ezer, félállásban Ausztriában. 02-09 óráig
2024. jún. 16. 15:22
 27/31 anonim ***** válasza:
88%
brutális számok ezek, hogy ennyit keresnek ma magyarországon emberek.. és sajnos ennél kevesebbet is.
2024. jún. 16. 16:51
 28/31 anonim ***** válasza:
600e, 9-17:30 fél óra kötelező ebédszünettel, de van jó párszor túlóra (nem fizetett, de magamtól túlórázom, nem várják el). Csapatvezető vagyok egy multicégnél Budapesten. Én alapvetően elégedett vagyok vele (hasonló pozícióban és korosztályban az átlag fizetési görbének az alján vagyok - de mivel a korosztályban a lehető legfiatalabb vagyok, ezért ezt korrektnek tartom).
2024. jún. 17. 08:57
 29/31 anonim ***** válasza:
33%
Illetve sokan hazudnak így errefelé és másik rétegből sokan élből mindenkiről ezt is hiszik. Olyan is lehet, aki pontosan magából indul ki.
2024. jún. 17. 09:38
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Recepció 280 nettó , 8-17 h csak hétköznapok. Keveslem, de mindig az nyer, hogy kevés a munka is és aránylag jó a társaság .
2024. jún. 17. 10:00
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!