Beégtem egy interjún, és most nagyon ég miatta a fejem, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az interjú felénél bedobtak egy Excel tesztet, egyébként penge módon értem az Excelt, és vázoltam is, hogy hogyan oldanám meg, de mondták, hogy ne úgy gondolkodjak, mint a jelenlegi munkahelyemen, mert ők olyan keresnek, aki máshogy gondolkozik, szóval inkább fejezzük be az interjút.2024. jún. 4. 12:21
11/13 anonim válasza:
Bazári majmok. Örülj, hogy nem vesznek fel. Ilyen helyen ne akarj dolgozni. Most csak az interjú okozott benned indulatokat, de gondolj bele minden nap bejárni közéjük és tőlük függne a megélhetésed...
12/13 anonim válasza:
Tehát el se mondták, hogy kell náluk csinálni.
Hagyd a francba, örülj, hogy nem lesz közöd hozzájuk.
13/13 anonim válasza:
Mint tudjuk: egy Excell feladatot többféleeképpen lehet megoldani. Egy ismerősöm mondta, hogy az ilyen feladatok, meg e-mail-enn kiadott feladatsorok azért kellenek a cégeknek, mert ők nem tudnak vele mit kezdeni, így aki megoldja, azt sem veszik fel, csak lenyúlják a megoldást.
Ha ez igaz, akkor az általad említettek sem pengék a témában, így találtak valakit, aki megoldotta a saját módszerével, de mivel nem tudtak a témához hozzászólni, így inkább a másikat nevezték ki hibásnak.
Ott kell az ilyeneket hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!