Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Beégtem egy interjún, és most...

Beégtem egy interjún, és most nagyon ég miatta a fejem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az interjú felénél bedobtak egy Excel tesztet, egyébként penge módon értem az Excelt, és vázoltam is, hogy hogyan oldanám meg, de mondták, hogy ne úgy gondolkodjak, mint a jelenlegi munkahelyemen, mert ők olyan keresnek, aki máshogy gondolkozik, szóval inkább fejezzük be az interjút.
2024. jún. 4. 12:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ők égtek be. Az ilyen helyet jobb kerülni, mindig csak a hibát keresnék benned.
2024. jún. 4. 12:24
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Már megbocsássanak, de ők honnan a büdös francból tudják, hogy te hogyan gondolkozol a jelenlegi munkahelyeden?
2024. jún. 4. 12:29
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy ők olyat keresnek, aki máshogy gondolkodik, az nem azt jelenti, hogy te rosszul csinálod, hanem azt, hogy másmilyen szemléletmódot keresnek. Ez nem feltétlenül hiba. Csak ami az egyik helyen megfelel és beválik, az máshol nem. Szerintem ez nem beégés. Tudomásul veszed, hogy most nem rád esett a választás és ennyi. Majd máshol meg te leszel a megfelelő ember az adott munkakörre.
2024. jún. 4. 12:34
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Kik ezek istenem... :D Nem te égtél be.
2024. jún. 4. 12:38
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

"ne úgy gondolkodjak, mint a jelenlegi munkahelyemen, mert ők olyan keresnek, aki máshogy gondolkozik"

Ez nem neked volt kellemetlen 😅 Jobb is, ha nem mész ilyen munkahelyre.

2024. jún. 4. 12:49
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez inkább nekik volt kellemetlen. Mégis honnan a bánatból kéne neked tudnod hogy ők hogy gondolkodnak?
2024. jún. 4. 12:59
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt akarják, hogy úgy gondolkodj, mint te, akkor vegyenek fel :D Te honnan tudnád, hogy gondolkodnak ők? Szopjad ki a kisujjadból? :D

Nevetséges elvárások vannak ebben az országban és az interjúztatók sokszor maguk sem tudják mit is akarnak elvárni egy munkavállalótól. Sír a szájuk, hogy nincs ember, közben a HR egy felesleges inkompetens üresfejű baromfiudvar. Kívül csini kosztüm, bájvigyor, elérhetetlen, megközelíthetetlen jégkirálykisasszonyok, akiken a hátuk mögött röhögnek.

2024. jún. 4. 13:12
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Máshogy gondolkodni excelben? Azt hogy lehet? Ott elég célirányosak a dolgok.

Nem kérdezted, hogy mire gondolnak?

Szerintem se sajnáld a helyet.

2024. jún. 4. 13:12
 9/13 A kérdező kommentje:

De megkérdeztem, és mondták, hogy tegyük fel, hogy nem úgy oldod meg ahogyan a jelenlegi munkahelyeden, hanem úgy, mintha nálunk dolgoznál.

Nem értettem mire gondolnak, szóvá tettem, akkor pedig mondták, hogy ne is haladjunk tovább.

2024. jún. 4. 13:31
 10/13 anonim ***** válasza:
90%
Akkor ahhoz előbb fel kellene vegyenek, hogy lásd, hogy dolgoznak ők. Utána már te is szívesen dolgozol velük úgy. :) Miért nem ezt mondtad nekik? :D
2024. jún. 4. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!