Beégtem egy interjún, és most nagyon ég miatta a fejem, mit tegyek?
"ne úgy gondolkodjak, mint a jelenlegi munkahelyemen, mert ők olyan keresnek, aki máshogy gondolkozik"
Ez nem neked volt kellemetlen 😅 Jobb is, ha nem mész ilyen munkahelyre.
Ha azt akarják, hogy úgy gondolkodj, mint te, akkor vegyenek fel :D Te honnan tudnád, hogy gondolkodnak ők? Szopjad ki a kisujjadból? :D
Nevetséges elvárások vannak ebben az országban és az interjúztatók sokszor maguk sem tudják mit is akarnak elvárni egy munkavállalótól. Sír a szájuk, hogy nincs ember, közben a HR egy felesleges inkompetens üresfejű baromfiudvar. Kívül csini kosztüm, bájvigyor, elérhetetlen, megközelíthetetlen jégkirálykisasszonyok, akiken a hátuk mögött röhögnek.
Máshogy gondolkodni excelben? Azt hogy lehet? Ott elég célirányosak a dolgok.
Nem kérdezted, hogy mire gondolnak?
Szerintem se sajnáld a helyet.
De megkérdeztem, és mondták, hogy tegyük fel, hogy nem úgy oldod meg ahogyan a jelenlegi munkahelyeden, hanem úgy, mintha nálunk dolgoznál.
Nem értettem mire gondolnak, szóvá tettem, akkor pedig mondták, hogy ne is haladjunk tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!