Hogy éreztétek magatok mikor terhesek lettetek és a munkahelyen bekellett tanítani az utódot a helyedre?
Nagyon régóta vártunk a babára és végre sikerült. Nagyon örülünk. Ez az első munkahelyem, már 15 éve vagyok itt. Szeretek itt dolgozni, családias hely, jók a munkatársak, jó a főnök.
Novemberben szülök és most felvettünk egy ismerőst a helyemre. Nagyon rossz érzés van bennem, rossz betanítani. Lesz egy céges program ahová a főnökkel èvek óta ketten járunk, most aki 1 hete van itt, jön velünk. Aki még az sem biztos itt marad, megállja a helyét.
Nektek erről mi a véleményetek kívűlállóként? Én vagyok fura, van normálisak ezek az érzések?
Te vagy fura.
Mintha féltékeny lennél.
4. Azért ennyire ne. Nem csináltam semmit. Főleg nem hisztiztem és nem fèltékenykedtem. Nem vagyok őméltósága. Hagyd meg másnak a bunkóskodást.
Egyszerűen normális stílusú válaszokat várok olyan emberektől akik szeretik a munkahelyüket és hogy érezték ezt magukban.
Ha normális stílusban le írod a véleményed akkor azt meg értem de nem kell ez a bunkóskodás.
Gondolom életedben nem dolgoztál egy helyen 15 évet. Lehet összesen nem dolgoztàl ennyit. Nagy változás ez.
Az a resze stimmel hogy több mint 15 eve vagyok a munkahelyemen, de mivel terhes nem vagyok.. hat nem tudom. Ennyire biztos nem viselne meg mint teged. Mondjuk ez egy nagy ceg, folyton jöves-menes van.
De biztos ismered a mondast.. b*szni es szűznek maradni egyszerre nem lehet. Akartad a gyereket, sikerült. Akkor? Milyen megoldast varnal a problemadra? Elfogadod es kesz. Mast ugysem tehetsz.
4évig dolgoztam a munkahelyemen. 2emeleten egyszerre (én voltam az egyetlen aki mindkét emelet munkáját ismerte). A felső emelet embere ugyanúgy terhes lett de egy hónappal előbb elment táppénzre így rám maradt a betanítás. Szívesen csináltam, gyártottam a jegyzeteket, újraírtam neki mindent amit lehetett, minden mérést megcsináltunk, hogy ő is lássa legalább egyszer.
Szerettem ott dolgozni, így ahogy közeledett a vége egyre rosszabbul viseltem mert tudtam, hogy végleg kikerülök abból a közegből (lejárt a szerződésem, tuti nem megyek vissza).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!