Mikor éreztétek, hogy eddig és ne tovább, itt az ideje munkahelyet váltani?
Kb. 5 évvel ezelőtt egy laborban dolgoztam már doktori fokozatot szerzett szenior kutatóként, amikoris a főnököm - aki, amellett, hogy bunkó és arrogáns is volt, híres volt arról is, hogy szeret mikromenedzselni - leült mellém, és olyan óvodás módon magyarázta el egy általam már 1000x elvégzett kísérlet menetét, hogy másnap elküldtem a pár gyógyszercéghez a CV-met.
Már a kezdő fizetésem is pontosan a kétszerese volt annak, amit ott kaptam, és itt önállóan dolgozom, és megbecsülik a munkámat. A korábbi laboros főnökömnek akármit mondtam, ő mindig megkérdezte másoktól is, nem bízott meg bennem.
Nem bántam meg egy percig sem, az az állásom egy tévedés volt, 2 évet elvett az életemből. Ha valami haszna volt, az, hogy tudom, hogy milyen egy szar munkahely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!