Éreztétek már magatokat rosszul olyan munkahelyen ahol nem a fizetés volt a gond?Mi volt az ok?
Idővel csődbe megy a cég, lépj ki, amint teheted.
Ilyen hozzáállással hosszú távon versenyképtelenek.
2-es igen az értelmes, építő jellegű feladatok tényleg gondot tudnak okozni,ha valaki szeret fejlődni,új dolgokat tanulni.Csak ezt olyan helyen nem lehet ahol a munkát éppen hogy csak elvégzik és még azt sem jól.
Saját vállalkozásban a saját szabályaink szerint játszhatunk,alakíthatjuk ki az értékrendet csak kikell valamit találni amibe érdemes belefogni.
Az összes előző munkahelyemről azért álltam tovább, mert magát a munkát nem szerettem, amit végezni kellett. Nem érdekelt/nem értettem hozzá/nem az én világom volt/nem tudtam vele azonosulni, egyszerűen csak ideiglenes jelleggel végeztem őket, amíg tovább nem tudtam állni egy másik helyre.
Szerencsére a jelenlegi állásomat már szeretem és hosszútávra tervezek itt.
Diákként vendéglátóztam. Minden kollégám 16-18 éves kiégett K*rva volt. Tudjátok szoli, műköröm, göndör barna haj szőke egyenessé változtatva, szóval a külső stimmelt. (A fiúk is szoliztak). Mindegyik dicsekedett azzal, hogy ő mennyire kinőtte a bulizós korszakát, hogy mennyi és milyen drogokkal üzletelnek stb. Természetesen mind cigizett is és rettenetesen egyformák és buták voltak.
Szóval a kollégákat se kedveltem, a munka annyira nem volt rossz, mert elértem, hogy ne kelljen mosolyognom a vevőknek és nyugiban mosogattam hátul.
Viszont a zene... Nos a teljes munkaidőben undorító pop számokat kellett hallgatni.
Maga a hangulat nem tetszett.
Lusta,gyáva főnök,aki húz azt üti,de valódi konfliktushelyzetben nem teszi meg azt,amit kellene,és amit csak ő tehetne meg,például kirúgni olyan embert,aki többeket hátráltat munkában és munkahelyi légkörben.Ugyanez a főnök szemembe ígérgeti a jobb pozíciót,és mégsem kapom meg.Fölöslegesen lecsesz,ahelyett,hogy előtte meggyőződne róla,a kiadott munka el van végezve.Fölösleges munkát csináltat több emberrel,csak mert pangás van a vírus miatt,és alig van munka.Ha azt mondja zavarja,hogy nem pörgünk,ok,elfogadom,de olyan dolgot csináltatni,amiből senkinek semmi haszna?
Vagy volt például egy rettentően büdös kolléga(az egyik olyan,akit a főnöknek ki kellett volna rúgnia)minden reggel közel egy órát késett,mikor bent volt,akkor is csak a lógási lehetőséget kereste.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!