Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire nehéz fiatalként...

Mennyire nehéz fiatalként munkahelyet találni?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, vidéki egyetem, gazdasági szakon, csak az államvizsga van hátra, végbizonyítványt megszereztem.

Középfokú nyelvvizsgám van.

Kisvárosban lakon itt semmi lehetőség, így azt tervezem hogy Budapestre mennék dolgozni, albérlet szobát fizetnék. Beadtam tegnap 20 helyre az ölélrtrajzom.

De itt ott olvasgatom, ha nincs a embernek 3-5 év munkatapasztalata, mesterdiplomája, meg protekciója, semmi esélye a mostani covid időszakba. Meg hogy 1 helyre 100an jelentkeznek.

Nagyon fontos lenne végre dolgoznom, kikészít az itthonlét, a pénztelenség, önállósodni szeretnék.

Lehetséges, hogy valahova felvesznek?

2021. febr. 9. 13:03
 1/4 anonim ***** válasza:
61%
Munkahelyet talalni nem nehez ... keresni sokkal nehezebb :)))
2021. febr. 9. 13:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Lehetséges persze csak idő kérdése. Nem szabad feladni.

Beadod 20 helyre jó ha 2-3 válaszol. Kitartás,türelem! Néha elkeserítő,de azért előbb utóbb sikerül valami.

2021. febr. 9. 13:30
 3/4 anonim ***** válasza:
91%
Én azt gondolom,hogy jelen helyzetben nagyon nehéz,de amint vége ennek a "💩" helyekről az emberek ugye lépni fognak, mert nem felejtik el hogy bántak velük baj esetén és rengeteg üresedés lesz. Talán építőiparban jóval könnyebb elhelyezkedni,de fene tudja, facebookon csatlakozz álláskereső csoportba és írd ki mit tudsz nyujtani, általában egyezik a kereslet és a kínálat
2021. febr. 9. 13:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia, eloszor is gratulalok az ambiciodhoz, a terveidhez es a vagyadhoz, h elkoltozz a Mamahotelbol! Mindenkeppen turelem es kitartas kell.

En a helyedben csak napi 3-5 helyre jelentkeznek, es azokra a kiirasokra egyenkent raszabnam az oneletrajzomat. Igy fognak behivni interjukra es nem Azert, m 30 helyre adtad be.

Puszillak es majd ird meg a vegeredmenyt;-)

2021. febr. 11. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!