Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Maradnátok egy munkahelyen,...

Maradnátok egy munkahelyen, ahol azt érzed nincs rád szükség?

Figyelt kérdés

Oké hogy jobb mint a semmi, de ti meddig bírnátok ezt? Úgy bemenni minden nap, hogy azt érzed a munkádra semmi szükség, és azt várod mikor küldenek el? Megvárnád míg ők küldenek el, vagy előbb fölmondanál és keesnél másik helyet, ahol szükség van rád?

L/24

2021. febr. 8. 11:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak nincs valami olyan képesítésed, ami miatt kulcsfontosságú lehetsz egy cég életében, valamint hogy képesek legyenek még versengeni is, csak hogy náluk dolgozz, akkor elég sokszor fogod még ezt érezni. Nem azért, mert haszontalan a munkád (akkor fel sem vettek volna), hanem mert ez mindenhol így van.
2021. febr. 8. 11:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a kérdés, hoyg NEKIK szükségük van-e RÁD (habár ha nem lenne,már elküldtek volna, a két szép szemed miatt senki nem fizetne téged), hanem az, hogy NEKED szükse´ged van-e a munkahelyre.
2021. febr. 8. 11:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Maradnék. Volt ilyen melóm. Haverom most is olyan helyen "dolgozik", ahol egyenesen megmondták neki, hogy csak EU előírás miatt kell nekik valaki az ő papírjával. HETI 1X jár be!!! Aláír, és eljön. Évek óta ott van, havi 350+ -ért.
2021. febr. 8. 11:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs jobb maradnék, ha nincs rád szükség akkor nem tartanának. Ezért felmondani hülyeség. Jó az a pénz. Ezek szerint kevés a dolgod? Hogy ezt érzed?
2021. febr. 8. 11:32
 5/9 anonim ***** válasza:

Maradnék, de mellette próbálnék jobbat keresni, aztán ha találnék olyan helyet, ami jobban tetszik, és felvesznek, dobbantani.

Egyébként én is ismerek ilyet ahol dolgozom, mint amit a 3-as írt, nyugdíj előtt pár évvel álló mérnök pali, meg nem tudnám mondani, hogy hívják a munkakörét, de különböző szabványoknak megfeleléssel meg tanúsítványokkal foglalkozik, bevallottan kb 2 napnyi munkája van egy hétre, úgyhogy a munkahelyén olvasgat, meg a mi területünk étkezőjébe jár át laza 1-1,5 órákra kávézni meg a ráérősebb emberekkel dumálgatni, igen jó pénzért. Kérdeztem, tök jó ez neki, multinál kiégett és szarik a világra a családján meg a hobbijain kívül. (Igen, állami cég.)

2021. febr. 8. 12:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem maradj. Addig hallgass zenét, foglald el magad valamivel, aztán ahogy tudsz, segítesz, és akkor máris szükség van rád.
2021. febr. 8. 13:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Ezért ne hagyd ott a munkahelyed.
2021. febr. 8. 13:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Én letojom, mennyire van szükségük SZERINTEM rám (mert azért nem feltétlenül látsz bele abba, hogy te hol állsz a gépezetben)... vagyok annyira önző, hogy elsősorban a saját boldogulásom legyen fontos. Nyilván, ha van jobb munkára képesítésem, és nagyon nem érzem jól magam, dobbantok, de ha nem, akkor... semmivel sem ad többet az, ha önmagadtól mész el, mintha leépítenek.
2021. febr. 8. 15:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Jelenleg egy ilyenben vagyok benne: nincs kiugrási lehetőségem sehova sem, sokszor gondolkodom azon, hogy a munkanélküliség is jobb ennél, de mivel ismerem azt a területet, illetve a Vezír megmondta a munkaalapú társadalom meglétét, így meredek lenne.
2021. febr. 8. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!