Volt olyan, hogy a munkahelyen beszóltak amiatt mert nagyon betegen mentél dolgozni?
Velem csak olyan volt reggel még jól voltam és nap közben betegedtem le, még be akartam valamit fejezni valamit mielőtt elkéredzkedtem volna, de a főnök észrevette és hazaküldött, le is cseszett de megérdemeltem. Ha már reggel se voltam jól akkor soha nem mentem be, mert aljas taplóság.
Egyszerűen undorító, amikor valaki betegen megy be dolgozni és végigfertőzi az esetleg gyengébb immunrendszerű kollégákat. Az ilyet én is hazaküldeném, de ha eljátszani 2-3x akkor még fegyelmit is indítanék ellene.
#5: Én már a Covid alatt is hazaküldtem azt a beosztottamat, aki nagyon betegen jött be. Persze itt nem két tüsszentésröl, meg három orrfújásról beszélek.
De egy ember kiesése bármikor pótolható, ha a fél csapatot lefertőzi, az már nem.
Most meg... Ha egy egész egység karanténba kerül két hétre, mert egy ember nem képes a seggén maradni, az viszont már többmilliós károkat okoz a cégnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!