Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Aki fegyelmit kapott a munkahe...

Aki fegyelmit kapott a munkahelyén, milyen volt azután a motivációtok? Gondolkodtatok a felmondáson vagy be is adtátok a felmondásotokat?

Figyelt kérdés

2021. jan. 9. 07:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon nem mindegy, miért kaptál fegyelmit!
2021. jan. 9. 08:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ìrásbeli figyelmeztetès is felèr egy fegyelmivel.
2021. jan. 9. 08:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk nincsenek ilyenek.

Egyszer volt olyan hogy egyetlen(!)hibám miatt rámentek arra, hogy fentebb minden panaszt össze akarnak gyűjteni ellenem, amikor ezt jelezték, kapásbol megemlítettem, hogy rendben, én is nyitok egy listát azokról, hogy vezetői hanyag munkavégzés miatt, mennyi minden elintézésében voltam hátráltatva, és pl későn érkezett válaszok miatt bekövetkezett határidőn túli csúszások miatt IS, mennyi büntetés írható a számlájukra.

Vagy hányszor dob ki az online bank mire megküldik végre a belépési/utalási jelszót.

És mennyi mindenben feltartanak különkérésekkel feleslegesen, amik miatt a fontosabb teendők hátra lesznek rangsorolva, miközben a különkérés elé kellett volna tenni stb.

Egyből eldugult mindenki!:D

2021. jan. 9. 08:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

*amugy a fenti hibám is miattuk volt.

Mert kifizettem egy ügyvedet akit nem kellett volna. Holott kaptam rá engedélyt. Csak tévedésből adtak rá engedélyt! De persze én lettem elhordva.

2021. jan. 9. 08:31
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
*mert szerintük az engedèlykérelem nem volt egyértelmű. Erre hivatkoztak
2021. jan. 9. 08:32
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondanek fel egy fegyelmi miatt, plane, hogy nalunk kb mindenert adnak, egy rakas embernek van. Akkor van csak baj, ha tobbet is kapnak, mert akkor kirugjak az illetot, de amugy tenyleg ilyen hasrautesszeruen barmiert osztanak fegyelmit, szerintem csak azert nincs mindenkinek vagy 20, mert ilyen kedvfuggo lehet, hogy most adnak-e az aktualis hibadert vagy sem.
2021. jan. 9. 08:56
 7/9 anonim ***** válasza:
85%
Motiváció? Soha többet nem mentem be, még leszámolni sem. Leleveleztük a kötelezőt, ők még nem restelltek kiküldeni egy céges telefonszámlát is. Ha nagyon ragaszkodtak volna hozzá, munkaügyi bíróságra mentem volna, de 7-8 éve a hangjukat sem hallottam. Sok szabálytalanságot elkövettek, én meg meguntam és elmentem táppénzre, hónapokig. Aztán jött a levél, hogy fegyelmivel felmondanak. Bár akkoriban az adminisztratív személyzet 70 százaléka így járt, szóval itt a háttérben komoly leépítés zajlott, ilyen-olyan koholt indokkal.
2021. jan. 9. 09:10
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kétszer volt fegyelmim két külön munkahelyen. Egyik egy elrontott munka miatt. Tanultam belőle, jobban odafigyeltem. Nem emésztettem magamat rajta, mert tudtam hogy csak az hibázik, aki dolgozik.

A másik is jogos volt, bár... Eladó voltam és egy bunkó vevőnek visszabunkóztam és kiosztottam hogyan kell viselkedni és hogy nem vagyok a kutyája. Ő nem a panaszkönyvbe írt, hanem a központba, a levelében össze hazudozott mindent, csak fele volt igaz.

2021. jan. 9. 09:12
 9/9 anonim ***** válasza:
94%
Ja, múgy a második esetnél elgondolkodtam hogy felmondok, de két hónap múlva elküldtek leépítésnél emiatt. ( megvárták még, hogy karácsonykor kidolgozzam nekik a belemet).
2021. jan. 9. 09:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!