Ha egy új munkahelyen megkérdezik a kollégák, hogy mennyi fizetéssel jöttem ide, erre mit lehet mondani?
Figyelt kérdés
2021. febr. 10. 16:03
2/9 anonim válasza:
Én 2 hete vagyok egy új cégnél. Tőlem is kérdezte a kolléga, de mondtam, hogy ennyire nem vagyunk jó viszonyban és utána nem is feszegette.
Nyilván nem mondom el, amikor hiába ugyanaz a munkakör, de a végzettségem és a tapasztalatom miatt 2x annyit keresek, mint ő.
4/9 anonim válasza:
Azt h semmi kozuk hozza. Ez egy privát téma.Maganugy h ki mennyit keres.
5/9 anonim válasza:
Amennyivel felvettek. -Ezzel megpróbálom érzékeltetni vele egy levegővel azt is, hogy tapintatlan, amit tett.
7/9 anonim válasza:
Az, hogy a munkavállalók ne tudják egymás fizetését, az elsősorban a munkáltató érdeke.
8/9 kaszásgabi válasza:
Azt,hogy:erre a kérdésre azonnal válaszolni fogok,amint én is megkérdezem a te fizetésedet!!!!
9/9 anonim válasza:
Ilyen kérdést nem illik feltenni, ám idővel, amikor már beilleszkedik az új kolléga úgy is kiderül. (régen, amikor a pénztárban, vezetői irodában kézpénzben fizettek, sorba álltak a melósok, lényegében az látta, aki akarta, mennyit kap a kolléga)
Nálunk nem verik nagydobra, de nem is titok, a közvetlen munkatársak bérével tisztában vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!