Volt már valaha olyan munkahelyed, ahol pénteken tudtad meg, hétfőn hányra kell jönnöd?
Csak mert a héten kezdtem új munkahelyen, és tegnap már jeleztem egy ücsörgő palinak, hogy nem kaptam beosztást, azt mondta, pénteken jön a műszakvezető, akkor kapok majd. Hát itt vagyok, és még nem jött... (Éjjeli műszakban vagyok, azért vagyok itt.)
Azt tudom, 3 műszak van itt: reggeli, délutáni, éjjeli. De nem tudom jövő héten melyik lesz. És ma kéne jönnie a műszakvezetőnek a tegnapi informálódásom alapján, de még nem jött.
Ha valakinek volt ilyen munkahelye, hogy volt? Műszak végén jött csak? Vagy már a közepén? Köszi előre is.
Amúgy ha nem túl sok, hozzátenném, csak hetfőn dolgozom, keddtől rögtön szabin vagyik, hiába most kezdtem, mert nászútra megyek. Na és vajon a nászutat követő hétfőn, ami június 10, nilyen műszakban leszek? Fel kell hívnom telefonon gondolom a műszakvezetőt. Meg van a telószáma, megadták mikor felvettek, de sosem találkoztam vele. Nagyon fura ez a munkahely, nem mondanak el semmit. Nem ehhez vagyok szokva, az első munkahelyemen pátyolgatták az újakat.
Ezt tényleg nem így kellene azért.
Az meg nem segít, ha leírom, hogy én hogy járok dolgozni. Mert most reggel-éjszaka-délután a felállás, de volt más hely, ahol reggel-délután-éjszaka volt.
És emellett volt olyan is, amikor áttettek másik területre, így a műszakom is változott...Éjszakára kellett volna mennem azon a héten, de reggelre kellett mennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!