Készült-e rólad valaha kompromitáló fotó a munkahelyeden?
Háááát... egy gyárban dolgoztam egy időben. Rólam ilyen nem készülhetett, mert normális voltam, de ami ott folyt...
Totál besúgórendszer volt. Minden osztálynak volt egy "felügyelőtisztje", és jelentett a főnöknek, amit a főnök a hétfői összejövetelen, visszamondott, hogy ő mindenről is tud. Rólam pl. hogy nem kértem a cég újságát, ami egy nevetséges A3-as méretű papír volt, címlapján arról, hogy a főnök fia zenél, és a másik oldalon egy keresztrejtvény kb. 6 éveseknek.
Simán bekamerázhatta volna az egészet, akkor kiderült volna olyasmi, hogy az osztály bizalmija a haverját nem jelenti, és bemegy a belső raktárba szexelni egy csajjal munkaidőben, egy másik srác meg a salgópolcon alszik, amire nem lát rá a 3/III-as-unk. Én bezzeg, aki dolgoztam, szem előtt voltam, és valamit muszáj volt mondania. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!