Amikor csúfolnak arra mit kellene visszamondani?
Irodai.
Pl megint kávézol hülye tyúk?vagy kamaszok a suliból (nekik is ügyintézünk)elmegy mellettem erre megkérdezi:"hova megy a királylány?" Vagy " de cukinak tecc'ik lenni."(mikor szaladtam siettem a folyosón)
Lassan köszönni se merek a munkahelyen senkinek.
Engem nem királylánynak, hanem hercegnőnek "csúfolnak" a munkahelyen (egyébként viccnek szánják), én maximálisan élem!
A hülye tyúkos embert lehet, érdemes lenne jelezni a főnöknek. Vagy találni valamit, ami neki fáj, és azzal belérúgni. De neeem, ilyet soha nem csinálunk... Jelezd a főnöknek, az a protokoll.
Az utolsó kettő meg szerintem nem csúfolás, a fiatalabb generációnál jót jelent, ha valakit királynőnek hívnak, az meg, hogy szerint cuki vagy, nem is értem, miért baj. Legközelebb fordulj vissza annyival, hogy "tudom", és figyeld a reakciót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!