Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Amikor csúfolnak arra mit...

Amikor csúfolnak arra mit kellene visszamondani?

Figyelt kérdés

Irodai.

Pl megint kávézol hülye tyúk?vagy kamaszok a suliból (nekik is ügyintézünk)elmegy mellettem erre megkérdezi:"hova megy a királylány?" Vagy " de cukinak tecc'ik lenni."(mikor szaladtam siettem a folyosón)

Lassan köszönni se merek a munkahelyen senkinek.

máj. 22. 11:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
"Köszönöm a bókot, a mondataid téged jellemez". Vagy a Dokik sorozat Cox-ától tanulni szarkasztikus beszólásokat.
máj. 22. 13:08
 12/14 anonim ***** válasza:
Tuti tipp az ilyenekre, az élet igazolta: csak mosolyogj és ne vedd fel, maradj tök nyugodt, aztán állj odébb. Ha nincs felület, nem fognak piszkálni.
máj. 22. 13:43
 13/14 anonim ***** válasza:
30%
Ami ellen nem tudsz tenni, annak állj az élére. Gúnyolódj magadon te is velük, meglásd hamar ráunnak.
máj. 22. 14:05
 14/14 anonim ***** válasza:

Engem nem királylánynak, hanem hercegnőnek "csúfolnak" a munkahelyen (egyébként viccnek szánják), én maximálisan élem!

A hülye tyúkos embert lehet, érdemes lenne jelezni a főnöknek. Vagy találni valamit, ami neki fáj, és azzal belérúgni. De neeem, ilyet soha nem csinálunk... Jelezd a főnöknek, az a protokoll.

Az utolsó kettő meg szerintem nem csúfolás, a fiatalabb generációnál jót jelent, ha valakit királynőnek hívnak, az meg, hogy szerint cuki vagy, nem is értem, miért baj. Legközelebb fordulj vissza annyival, hogy "tudom", és figyeld a reakciót.

máj. 22. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!