Volt egy lány akivel nagyon jóba voltam és megbíztam benne viszont ő visszaélt ezzel. Nem is egyszer. Ezért amiket másokról mondott visszamondtam nekik. És most én vagyok a sz@rkeverő. Mas is jart mar igy?
Figyelt kérdés
2023. máj. 12. 10:42
1/7 anonim válasza:
Amit ő csinál az őt minősíti, amit te csinálsz az téged. Ennyi!
2/7 A kérdező kommentje:
Igen csak ő eltudja tusolni hogy ő jöjjön ki jól belőle
2023. máj. 12. 10:49
3/7 anonim válasza:
Mondjuk ki, lesüllyedtél a szintjére.
4/7 anonim válasza:
Megérte ugyanolyannak lenned? Nem? Na látod. Tanulság: ha egyszer visszaélnek a bizalmaddal, akkor game over annak az embernek. Ilyen egyszerű. Mikor velem szemben megengedte valaki magának ezt, nálam ott írta le magát végleg az illető. Ez egy abszolút szándékos dolog, egy sima bocsi ide kevés.
Vannak,akik a kavarásban nagyon profik, sosem veszik elő őket - míg mások nem ilyen szerencsések. De mindenhol így működik ez.
5/7 anonim válasza:
Miért volt jó érzés mások lelkébe gázolni azért, hogy beints egy munkatársadnak?
6/7 A kérdező kommentje:
Mert ő is a lelkembe gázolt? Én ok nélkül nem bántok senkit
2023. máj. 12. 18:25
7/7 anonim válasza:
És azok is a lelkedbe gázoltak akiknek fájdalmat okoztál azzal, hogy elmondtál olyanokat amik rosszul estek nekik és tudni se akarták?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!