A munkahelyemen a barátom udvarolgat egy lánynak, aki viszont Törpének szólítja őt a háta mögött. Ti visszamondanátok neki?
Jobb, ha a srác tudja, hogy hogy vélekedik róla a háta mögött a lány, mert így legalább nem lovalja bele magát a reménykedésbe vele kapcsolatban, lehet, hogy később még jobban fájna neki a valóság. Valahogy fel is vehetnéd, amikor törpeként emlegeti a lány, hogy a fiú bizonyos lehessen a dologban.
Szerintem az is fájna a srácnak (talán még jobban), és nem is tudná mire vélni, ha olyat mondanál neki, hogy nem akarsz többet a barátja lenni. Miért őt kell büntetni a lány csalárdsága miatt?
Egyébként tényleg el lehetne ejteni egy ilyen megjegyzést, hogy:
Mit szólna a párod, ha látná, hogy állandóan itt udvaroltatsz magadnak, és ha tudná, hogy letagadtad őt?
16:23 - szerintem a srác tényleg csak barátként tekint rám, mert fiatalabb nálam 6 évvel. A különbség pedig az köztem és a másik lány között, hogy én nagyon keményen dolgozom, és soha nem vagyok rászorulva, hogy másoknak passzoljam át a melóm egy részét.
17:32 - a lány egy nös fèrfival jár jó néhány éve, igazából ezért titkolja a dolgot, de szerintem annyit bevallhatott volna, hogy van barátja, a részletek pedig szépen titkolhatná továbbra is.
19:29 - a fiùnak nagy az önbizalma a külsejéhez képest, ami a mai világban sajnos kevés emberröl mondható el. Attól félek, hogyha a törpés gùnynevet visszamondom neki, teljesen lerombolom az önbizalmát, ès pl soha többé nem merne nála picit magasabb lánnyal kikezdeni. A gond az, hogy nöi aggyal gondolkozom, és tudom, hogy egy lány külsejére soha semmilyen negatív megjegyzést nem szabad tenni, mert egy életre arra a szépséghibájára fog fókuszállnj. De ha szerintetek a fiúk nem ennyire érzékenyek, és inkább jobb, ha tudja, hogy semmi esélye a lánynál, akkor tényleg elmondom neki. Nagyon jó lenne, ha alacsonyabb fiúk is elmondanák a véleményüket. Elöre is köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!