Annyira utálom, hogy nem vesznek komolyan a munkahelyemen. Mit csináljak?
állj te elő a segítőkészségeddel.
kérdezz rá, segíts e vagy megy e egyedül, vagy biztos megtudod oldani, vagy itthagyhatlak menni fog?
sok ilyen apró beszúrás mindenkinek és helyzet meg van oldva.
Hasonló helyzetben vagyok, és az utóbbi időben már próbálom észre sem venni.
30 éves vagyok, nem gyerek már, de mivel itt a legtöbben 50-60 között vannak, és a gyerekeik hasonló korúak, mint én, engem is gyerekként kezelnek.
Pedig a koromból adódóan jobban értek bizonyos dolgokhoz, pl. informatikában sokkal inkább otthon vagyok, mint ők, de ez nekik nem számít, ők a "nagy öregek", akik mindent tudnak. Közben meg olyan lassúak, hogy megalszik a tej a szájukban.
Ha azért néznek hülyének, mert vki zárkózott, és így akarnak közeledni, akkor még inkább begubózok, mert milyen dolog az, hogy úgy magyaráznak, mint egy fogyatékosnak? Eleve gyorsabb a felfogásom, mint egy nagymama korúnak.
Én is évek óta itt dolgozok, de sosem fogok tudni 100%-osan beilleszkedni 30 évesen egy átlag 55 éves csoportba.
Anyám/apám lehetne majd' minden kollégám, egyre gyakrabban van nyugdíjas búcsúztató, és a helyeikre fiatalabbakat vesznek fel, akikkel könnyebb megtalálni a közös hangot.
Egyébként kedvelem őket, nem bunkón viselkednek, de mégis csak zavar, hogy nem vesznek komolyan, mert ennyivel fiatalabb vagyok.
Kolléganőmtől ha kérdezek valamit, 20x elmondja, hogy "várjál-várjál", mert nem érti, hogy mit kell csinálni, fel se fogja, de azért engem csendre int.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!