Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ezek után visszamo...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezek után visszamondhatja a lány az egészet?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy lánnyal de először azt mondta hogy ő nem akar kapcsolatot, neki jó ez így ahogy van. Nem is volt neki senkije szinte és csak szájra pusziig jutott.

Később találkoztunk és órákig beszélgettünk. Második talin már csókolóztunk, sétáltunk kéz a kézben de nem látom hogy lelkes lenne.

Kérdeztem hogy ráér e a hétvégén de azt mondta hogy most nem.

Remélem nem csak kifogást keres.

2015. júl. 17. 21:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Persze, vissza. Nem feleségül vetted, hanem csókolóztatok.
2015. júl. 17. 21:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Szarj le mindenkit.
2015. júl. 17. 21:53
 3/4 A kérdező kommentje:
ja de ebből a szempontból én voltam neki az első
2015. júl. 17. 21:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Függ attól is hogy hány évesek vagytok. Amennyiben 13-16, arra tippelnék hogy a lánynak kell egy kis idő míg rendbe rakja magában a dolgokat, hiszen új neki ez az egész mint írtad. Ne nyomulj, had döntse el nyugodtan hogy jó-e ez az állapot neki, esetleg akar-e többet.

18/F

2015. júl. 17. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!