Visszamondjam a melót vagy ne?
Holnap kéne 300 km-t ingáznom egy állásinterjúért. Ez tömegközlekedéssel 7 óra oda-vissza viszont csak 6 ezer forint. Kocsival 3 óra oda-vissza, de 6 liter fogyasztással és autopályamtricával 15 ezer minimum. Ha fel is vesznek, az első 3 hónapban a betanulási időszakban az ígért 30 km ingázás helyett 300 km-t kéne ingázni minden egyes nap (ez már céges busszal történne). Úgy érzem, hogy kiégetne a hosszú távu utazás
A másik probléma, hogy ez egy programozói állás és hát én nem tudok programozni, hiába van ilyen végzettségem. Sajnos nem tanultam az iskolában, hanem másképp csaltam össze a végzettségem. Lett volna 1 hetem készülni, hogy valamennyire felfrissítsem a memóriám hátha emlékszem majd pár dologra de semmi erőm nem volt hozzá és szerintem ma sem lesz ehhez erőm, tehát a teszten majdnem fixen elbukom. Így nem érzem célravezetőnek, hogy elpöfékeljek ennyi pénzt vagy elutazzak ennyi órát.
Gondolkodom, hogy visszamondjam a dolgot.
Programozói állásra tudás és tapasztalat nélkül biztos nem fognak fel venni, nem is értem miért jelentkeztél olyan állásra amelyre nem vagy alkalmas.
Amúgy a jövőre tipp, ha szellemi állás kérheted az állásinterjút online (legtöbb helyen amúgy már ez van).
Tök felesleges. Valószínűleg az interjún elhasalsz, ha felszínesek, akkor a próbaidőn.
Itt volt a nagy lehetőség, Te meg egy hetet nem tudtál az egészre szánni.
Szerintem hagyd az egészet.
Egyrészt nem tudod azt ami a végzettséged. Másrészt interjún úgy is lefogják szűrni hogy alkalmas vagy-e vagy sem, és ha mázlid van már ott közlik veled hogy felejtős ez az állás és menj haza nyugodtan, de akkor is feleslegesen dobátl ki pénzt meg időt arra a fél napra az utazás miatt. Meg persze a hozzá állásod is elég negatív és még ha tudnál is valamit, de így állsz hozzá már annak a jele hogy nem lesz neked jó az az állás főleg így.
Nem fognak felvenni.
Programozashoz komoly tudas kell. Egy normalis cegnel Teszt is van junior fejlesztoknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!