Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Visszamondjam a melót vagy ne?

Visszamondjam a melót vagy ne?

Figyelt kérdés

Holnap kéne 300 km-t ingáznom egy állásinterjúért. Ez tömegközlekedéssel 7 óra oda-vissza viszont csak 6 ezer forint. Kocsival 3 óra oda-vissza, de 6 liter fogyasztással és autopályamtricával 15 ezer minimum. Ha fel is vesznek, az első 3 hónapban a betanulási időszakban az ígért 30 km ingázás helyett 300 km-t kéne ingázni minden egyes nap (ez már céges busszal történne). Úgy érzem, hogy kiégetne a hosszú távu utazás

A másik probléma, hogy ez egy programozói állás és hát én nem tudok programozni, hiába van ilyen végzettségem. Sajnos nem tanultam az iskolában, hanem másképp csaltam össze a végzettségem. Lett volna 1 hetem készülni, hogy valamennyire felfrissítsem a memóriám hátha emlékszem majd pár dologra de semmi erőm nem volt hozzá és szerintem ma sem lesz ehhez erőm, tehát a teszten majdnem fixen elbukom. Így nem érzem célravezetőnek, hogy elpöfékeljek ennyi pénzt vagy elutazzak ennyi órát.

Gondolkodom, hogy visszamondjam a dolgot.

2023. márc. 30. 12:14
A kérdező szavazást indított:
Igen, visszakéne mondani.
Nehogy, meg kell próbálni mindenáron.
25 szavazat
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
61%
Hát ilyen hozzáálással esélytelen hogy felvegyenek, de nem csak ide hanem akárhova is. Mekibe mondjuk mehetsz.
2023. márc. 30. 12:16
 2/26 anonim ***** válasza:
94%

Programozói állásra tudás és tapasztalat nélkül biztos nem fognak fel venni, nem is értem miért jelentkeztél olyan állásra amelyre nem vagy alkalmas.

Amúgy a jövőre tipp, ha szellemi állás kérheted az állásinterjút online (legtöbb helyen amúgy már ez van).

2023. márc. 30. 12:21
 3/26 A kérdező kommentje:
Fejvadász keresett meg, mondtam neki hogy végülis érdekel, 1 éve nincs semmi melóm diplomásként, majd a cég HR-ese keresett meg hogy akkor kéne interjúzni menni 300 km-re arrébb az eredeti munkahelytől és hogy nincs online lehetőség se interjúra, se betanításra hanem majd ingázni kell.
2023. márc. 30. 12:23
 4/26 anonim ***** válasza:
92%

Tök felesleges. Valószínűleg az interjún elhasalsz, ha felszínesek, akkor a próbaidőn.

Itt volt a nagy lehetőség, Te meg egy hetet nem tudtál az egészre szánni.

2023. márc. 30. 12:32
 5/26 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem hagyd az egészet.

Egyrészt nem tudod azt ami a végzettséged. Másrészt interjún úgy is lefogják szűrni hogy alkalmas vagy-e vagy sem, és ha mázlid van már ott közlik veled hogy felejtős ez az állás és menj haza nyugodtan, de akkor is feleslegesen dobátl ki pénzt meg időt arra a fél napra az utazás miatt. Meg persze a hozzá állásod is elég negatív és még ha tudnál is valamit, de így állsz hozzá már annak a jele hogy nem lesz neked jó az az állás főleg így.

2023. márc. 30. 12:32
 6/26 A kérdező kommentje:
Akkor felhívom őket szerintem, hogy már nem alkalmas.
2023. márc. 30. 12:35
 7/26 anonim ***** válasza:
39%
Hagyd a francba inkább jeéentkezz valami gyárba-
2023. márc. 30. 12:54
 8/26 A kérdező kommentje:
Hát végülis ez is gyár, csak az informatikus részlege.
2023. márc. 30. 12:56
 9/26 anonim ***** válasza:
78%

Nem fognak felvenni.

Programozashoz komoly tudas kell. Egy normalis cegnel Teszt is van junior fejlesztoknek.

2023. márc. 30. 13:39
 10/26 anonim ***** válasza:
88%
Milyen diplomával rendelkezel egyébként, hogy egy fejvadász programozói állással keresett meg, főleg ilyen távoli munkára?
2023. márc. 30. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!