Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Visszamondjam a melót vagy ne?

Visszamondjam a melót vagy ne?

Figyelt kérdés

Holnap kéne 300 km-t ingáznom egy állásinterjúért. Ez tömegközlekedéssel 7 óra oda-vissza viszont csak 6 ezer forint. Kocsival 3 óra oda-vissza, de 6 liter fogyasztással és autopályamtricával 15 ezer minimum. Ha fel is vesznek, az első 3 hónapban a betanulási időszakban az ígért 30 km ingázás helyett 300 km-t kéne ingázni minden egyes nap (ez már céges busszal történne). Úgy érzem, hogy kiégetne a hosszú távu utazás

A másik probléma, hogy ez egy programozói állás és hát én nem tudok programozni, hiába van ilyen végzettségem. Sajnos nem tanultam az iskolában, hanem másképp csaltam össze a végzettségem. Lett volna 1 hetem készülni, hogy valamennyire felfrissítsem a memóriám hátha emlékszem majd pár dologra de semmi erőm nem volt hozzá és szerintem ma sem lesz ehhez erőm, tehát a teszten majdnem fixen elbukom. Így nem érzem célravezetőnek, hogy elpöfékeljek ennyi pénzt vagy elutazzak ennyi órát.

Gondolkodom, hogy visszamondjam a dolgot.

2023. márc. 30. 12:14
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
mérnökinformatikus, vidéki noname egyetemről
2023. márc. 30. 14:04
 12/26 anonim ***** válasza:
39%
vótmá
2023. márc. 30. 15:03
 13/26 anonim ***** válasza:
71%
Nem raktad fel ugyanezt a kérdést pár napja?
2023. márc. 30. 18:33
 14/26 anonim ***** válasza:
71%
Dehogynem, szerintem nem is egyszer.
2023. márc. 30. 19:31
 15/26 anonim ***** válasza:
76%
Nem értem, hogy képzeli valaki, hogy majd mások eldöntik helyette az élete kérdéseit... Nagyon életképtelennek kell ehhez lenni.
2023. márc. 30. 19:31
 16/26 A kérdező kommentje:
Azon gondolkodom, hogy elmegyek az interjúra, ha pedig nem megy a teszt akkor megkérdem, hogy más lehetőség nincs? Rendszergazda vagy valami? Sajnos a hajléktalanság szélén állok... Gyászmunkát meg szalag mellett vagy mekibe nem akarok.
2023. márc. 30. 19:56
 17/26 anonim ***** válasza:
Pedig vagy haléktalan leszel vagy olyan munkát végzel amit tudsz is.
2023. márc. 30. 20:01
 18/26 anonim ***** válasza:
73%
Akkor kerülj utcára te bohóc.
2023. márc. 30. 20:19
 19/26 A kérdező kommentje:
Igazságtalan az élet...
2023. márc. 30. 21:21
 20/26 anonim ***** válasza:
51%

Nem igazságtalan. Esetedben nagyon is igazságos. Te magad is elismered, hogy a végzettséged mögött nulla valós tudás van, mert elcsaltad az egész sulit ("Sajnos nem tanultam az iskolában, hanem másképp csaltam össze a végzettségem"), nyilván gyakorlat meg aztán pláne nincs. Egy léhűtő vagy, aki nem ért semmihez. WC-t pucolni talán felvesznek valahová, ha szerencséd van. De nem is érdemelsz többet.

Ha valami véletlen csoda folytán mégis felvennének, akkor is hamar elbuknál. Nyilván nem lenne erőd 300 km-t ingázni naponta, kb. a második napon legkésőbb úgysem mennél be már dolgozni.

2023. márc. 30. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!