Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Visszamondjam a melót vagy ne?

Visszamondjam a melót vagy ne?

Figyelt kérdés

Holnap kéne 300 km-t ingáznom egy állásinterjúért. Ez tömegközlekedéssel 7 óra oda-vissza viszont csak 6 ezer forint. Kocsival 3 óra oda-vissza, de 6 liter fogyasztással és autopályamtricával 15 ezer minimum. Ha fel is vesznek, az első 3 hónapban a betanulási időszakban az ígért 30 km ingázás helyett 300 km-t kéne ingázni minden egyes nap (ez már céges busszal történne). Úgy érzem, hogy kiégetne a hosszú távu utazás

A másik probléma, hogy ez egy programozói állás és hát én nem tudok programozni, hiába van ilyen végzettségem. Sajnos nem tanultam az iskolában, hanem másképp csaltam össze a végzettségem. Lett volna 1 hetem készülni, hogy valamennyire felfrissítsem a memóriám hátha emlékszem majd pár dologra de semmi erőm nem volt hozzá és szerintem ma sem lesz ehhez erőm, tehát a teszten majdnem fixen elbukom. Így nem érzem célravezetőnek, hogy elpöfékeljek ennyi pénzt vagy elutazzak ennyi órát.

Gondolkodom, hogy visszamondjam a dolgot.

2023. márc. 30. 12:14
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
És kit érdekel a tudás? Miért nem tanítanak be?
2023. márc. 30. 23:29
 22/26 anonim ***** válasza:
51%

Tényleg ennyire hülye vagy, vagy csak trollkodsz?

Kapásból ott megbuksz, hogy egyetemen nem tanultál semmit,ami két dolgot mond el rólad: lusta vagy, és egyáltalán nem értesz a munkához. A lustaság már magában is kizáró ok, és erre még jön az, hogy miért választanának téged egy olyannal szemben, akit nem kell 3 évig tanítgatni (tudod, ennyi időbe telt az egyetem) hanem mondjuk 2-3 hónap alatt belejön a dolgokba.

2023. márc. 31. 06:04
 23/26 anonim ***** válasza:
77%
Remélem, hogy ha már okos nem vagy, akkor legalább verekedni jól tudsz. Az utcán szükséged lesz rá.
2023. márc. 31. 07:22
 24/26 A kérdező kommentje:
Én teljesen intelligens és okos vagyok, nem vagyok hülye... Lusta az lehet hogy az vagyok, de hát ez van.
2023. márc. 31. 09:18
 25/26 anonim ***** válasza:
28%
Ha intelligens, okos lennél nem tetted volna fel ezt a kérdést, és nem értetlenkednél.
2023. márc. 31. 09:20
 26/26 anonim ***** válasza:
44%
Álmodik a nyomor :D :D :D
2023. márc. 31. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!